Connect with us

Cornel Gales, anunt emotionant la un an de cand a cunoscut-o pe blonda Vivi!

De Citit

Cornel Gales, anunt emotionant la un an de cand a cunoscut-o pe blonda Vivi!

De curand, Cornel Gales si Viviana, sefa sa de la agentia de turism si, totodata, cea despre care s-a spus ca ar fi partenera sa actuala, au implinit un an de cand s-au imprietenit.

Atentionat de cei de la reteaua de socializare, printr-un filmulet de cateva secunde, Cornel Gales a distribuit postarea. Cu acesta ocazie, vaduvul Ilenei Ciuculete a scris un mesaj impresionant pentru sefa sa: “Multumesc lui Dumnezeu pentru ca existi!”

Mesajul vaduvului a primit peste 400 de aprecieri si sute de comentarii. Din pacate, nu toti internautii au primit cu caldura postarea lui Cornel Gales si si-au indreptat atacul spre Viviana, sefa vaduvului.

“Nu ti-e rusine! Nici doua luni nu trecuse de cand murise Ileana si el te cunoscuse pe tine? Asa doliu a tinut prefacutul? Dunnezeu te va judeca odata ca te-ai afisat cu el prea devreme, se vede cat esti de serioasa Pacatul este al tau!”, i-a transmis acesteia o prietena virtuala a lui Cornel Gales.

*vivi*

Te-ar putea interesa si: Adevarul despre trecutul lui Cornel Gales iese la lumina! Un fost coleg al vaduvului rupe tacerea. Cum l-a cunoscut Ileana Ciuculete pe cel care avea sa ii devina sot!

Un fost coleg de munca al lui Cornel Gales face dezvaluiri neasteptate si spune in premiera ce pregatire profesionala are acesta, unde a lucrat si cum a ajuns sa o cunoasca pe cea care avea sa ii devina sotie.

La ceva timp de la moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Gales continua sa fie acuzat ca a trait pe spatele fostei sotii. Un fost coleg de munca al lui Cornel Gales face lumina si spune lucruri nestiute din trecutul vaduvului Ilenei Ciuculete.

Este vorba despre Viorel Trusca, un fost coleg de munca al lui Cornel Gales, care ne-a contactat la redactie. Cei doi se cunosc din 1976 si au lucrat impreuna vreme de 15 ani, zi de zi, la aceeasi intreprindere socialista. Mai exact la la Intreprinderea de Reparat Motoare de Avioane (I.R.M.A.) cunoscuta ca “fabrica de avioane”, actualmente Romaero.

“Se tot spune ca el, Cornel Gales, a fost taximetrist, dar nimeni nu verifica ce pregatire are omul acesta si unde a lucrat. Domnule, nu a fost niciodata taximetrist! Niciodata! L-am cunoscut pe Cornel Gales in liceu. Am facut impreuna liceul de aviatie si apoi, in 1976, ne-am angajat la IRMA, la fabrica de avioane, cum o cunoste lumea. In ’79, ’80 si ’81 am fost plecat cu el la specializare in Anglia.

Trei ani la rand ne-au trimis la specializare. El de profesie este subinginer. Eu am lucrat la sectia “Montaj general”, iar el la “Subansamble majore” la fabriaca de avioane Romaero, cum i se spune acum. Da, este adevarat ca dupa anii ’91, cam asa, Cornel Gales a plecat din fabrica si relatile dintre noi s-au mai racit. Tineam legatura, dar nu asa ca inainte.

Dupa, stiu ca s-a apucat de impresariat artistic. Da, a cunoscut-o pe Ileana Ciuculete intr-un taxi. Au mers impreuna cu un taxi, cam asa ceva si, probabil, de aici s-a creat confuzia de s-a ajuns sa se spuna ca el a lucrat ca taximetrist. In realitate, el nu a lucrat niciodata ca taximetrist! Oricine poate verifica informatiile acestea.

Nu a facut niciun minut de taximetrie, nu avea cum! Dupa Romaero a cunoscut-o pe Ileana Ciuculete si s-a apucat de impresariat. Nu stiu de ce nu iese Cornel sa spuna toate aceste lucruri”, a declarat Viorel Trusca.

Cornel Gales, dezvaluiri despre momentul in care a cunoscut-o pe Ileana Ciuculete
Contactat telefonic, Cornel Gales a confirmat parte din spusele fostului sau coleg.

“Am facut liceul si apoi m-am angajat la fabrica de avioane, da. Aveam 18 ani cand m-am angajat si mi-am luat viata pe cont propriu. Am muncit, am castigat o paine si mi-am facut o casa. Asa este, am fost la specializari in Anglia trimis de la locul de munca.

De formatie sunt subinginer la constructii de avioane si am lucrat la Romaero. Pe sotia mea am cunoscut-o intr-un taxi pe care l-am “share-uit”, daca pot sa spun asa. Plecam de la “Pescarusul”, de la restaurant. Pe vremea aceea nu prea gaseai taxi, asa ca am decis sa-l impartim pe unicul care era in zona.

Amandoi aveam nevoie sa plecam de acolo si din lipsa de masini am luat aceeasi cursa. Asa ne-am cunoscut, am impartit aceeasi cursa. De atunci nu ne-am mai despartit. Vreme de 26 de ani am stat zi de zi impreuna”, a declarat Cornel Gales.

Continue Reading

More in De Citit

To Top