Connect with us

Credea ca a cumparat un pepene rosu din piata dar, cand a ajuns acasa si l-a taiat, a ramas blocata! Uite ce a gasit in interior, asa ceva nu am mai vazut niciodata

De Citit

Credea ca a cumparat un pepene rosu din piata dar, cand a ajuns acasa si l-a taiat, a ramas blocata! Uite ce a gasit in interior, asa ceva nu am mai vazut niciodata

Imaginile alaturate au devenit virale pe Facebook si au strans mii de like-uri si comentarii intr-un timp extrem de scurt.

Totul s-a intamplat dupa ce o tanara a cumparat un pepene rosu dintr-un supermarket. Ajunsa acasa l-a bagat in frigider pentru a-l raci, iar dupa cateva ore l-a scos si l-a taiat.

Doar ca, in momentul in care a desprins prima felie din el, a ramas cu gura cascata! Desi avea coaja verde pepenele nu era rosu la interior, ci avea miezul galben.

Explicatia este simpla: aceasta este o specie aparte de pepene; desi este galben, gustul si textura sunt identice cu cele ale pepenelui rosu..

Citeste si: S-a CULCAT în PAT și s-a TREZIT ELECTROCUTAT: ,,Simțeam FIRE ARZÂNDU-MI în GURĂ”! Pielea lui de pe GÂT a fost ARSĂ COMPLET, e un miracol că e ÎN VIAȚĂ. Atenție, a făcut ceva ce facem toți FĂRĂ să ne GÂNDIM la PERICOLE, uite ce ți s-ar putea întâmpla dacă faci ASTA

Wiley Day are 32 de ani și este din Alabama, SUA. El a primit cel mai urât apel de alarmă din lume atunci când iPhonul 7 al său pe care îl lăsase la încărcat toată noaptea a pompat electricitate de aproape 110 volți prin corpul lui în timp ce el dormea liniștit. De fapt este un adevărat miracol că e în viață.

Ce a făcut? Se pare că nu a făcut nimic deosebit, așa cum îi e obiceiul în fiecare noapte înainte de culcare, Day și-a băgat iPhonul într-un cablu extensibil pentru a putea să stea un pic pe Facebook înainte să adoarmă.

Dar în acea noapte, în timp ce el dormea, lănțișorul lui a alunecat în spațiul dintre încărcător și partea expusă a cablului extensibil. Ce s-a întâmplat apoi Day nu va uita niciodată: un curent electric uriaș a trecut prin tot corpul lui imediat. Căldura și șocul l-au aruncat pe podea!

Day își amintește că în acel moemnt s-a gândit: ,,Deci așa e când mori”. Lănțișorul lui a condus electricitatea, un moment mai târziu, nu-și mai putea simți corpul și avea o mare presiune în zona gâtului. Din fericire el a reușit să strige după ajutor și și-a trezit familia.

A avut prezența de spirit de a-și smulge de la gât lănțișorul în timp ce nepoata lui intra speriată în cameră și vedea că din cearșafurile lui ieșea fum! Tricoul lui aproape că a luat foc! Abia atunci a înțeles și el că fusese electrocutat:,,Puteam să simt firele arse în gură”.

La spital a fost tratat pentru arsuri de gradul 3 pe gât, piept și mâini. Se pare că el folosea un cablu extensibil foarte ieftin, genul pe care majoritatea dintre noi îl folosesc pentru că sunt accesibile ca preț și se găsesc peste tot. Totuși, trebuie să știți că din cauza lor în America pornesc aproximativ 4,700 de incendii, care ucid peste 50 de oameni și rănesc alți aproape 280, anual, conform Asociației Arșilor din America.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top