Connect with us

Cum arăta Anda Adam înainte să-și pună implanturi. Imaginile cu care acum i-ar fi rușine

De Citit

Cum arăta Anda Adam înainte să-și pună implanturi. Imaginile cu care acum i-ar fi rușine

S-a lansat în muzică în anul 1999, alături de raperii de la RACLA! Melodia lor, „Nu mă uita”, a cucerit repede piaţa. În videoclip, Anda Adam părea a fi fată de cartier. Ba, mai mult,…

S-a lansat în muzică în anul 1999, alături de raperii de la RACLA! Melodia lor, „Nu mă uita”, a cucerit repede piaţa. În videoclip, Anda Adam părea a fi fată de cartier. Ba, mai mult, chiar băiat de cartier. Avea muşchi, sânii mici şi se îmbrăca băieţeşte.

Vedeta arată complet diferit acum. Are un bust superb, datorită maternităţii, dar şi a silicoanelor. Vedeta nu a ascuns niciodată faptul că şi-a mărit de două ori sânii.

Cântăreaţa a pozat de două ori în revista pentru adulţi Playboy. Înainte şi după ce şi-a pus silicoane. Conturile vedetei de pe reţelele sociale sunt actualizate aproape zilnic, cu imagini din viaţa ei de mamă, dar şi cu fotografii artistice, din care ne zâmbeşte cântăreaţa într-o formă fizică de invidiat.

Acum, Anda Adam, mai slabă ca oricând. Shake-ul cu care a dat jos aproape 10 kilograme! Asta e dieta cu care a slabit rapid în doar o lună!

Deşi a născut recent, Anda Adam este una dintre cele mai sexy mămici din showbiz şi reuşeşte de fiecare dată să facă senzaţie. Aceasta a spus care este dieta minune care a ajutat-o să aibă silueta de invidiat.

Frumoasa cântăreaţă, Anda Adam a apelat la o dietă care se pare că a ajutat-o să dea jos apoximativ 6 kilograme într-o singură lună. Această cură de slăbire se bazează în principiu pe reunţarea la două ingrediente: sarea şi zahărul.

Vedeta a mărturisit că dieta i-a fost recomandată de o prietenă bună şi este extrem de mulţumită de rezultate. Anda Adam a spus că dieta aceasta poate ajuta să pierzi chiar 14 kilograme în doar două luni, tot ceea ce trebuie să facă este să renunţi la zahăr şi sare, potrivit one.ro.

Anda Adam a mărturisit că pe parcursul acestei diete, timp de o lună a mâncat absolut orice, mai puţin cele două ingrediente interzise şi a reuşit să dea jos 6 kilograme. Se pare că dieta minune i s-a potrivit de minune vedetei şi a ajuns să aibă nişte forme apetisante.

Consumă shake-uri natural

“E cu soia, nu este foarte bun la gust, dar îl beau. Înlocuiesc micul dejun și cina cu niște shake-uri. Acest shake conține vitamine și tot ce trebuie, tot ce am nevoie că să fiu activă la evenimentele pe care le am și la ce treabă am”, spunea Anda Adam.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top