Connect with us

Cum arată picioarele femeilor în funcție de anotimp. Când vezi cum arată iarna, te sperii

De Citit

Cum arată picioarele femeilor în funcție de anotimp. Când vezi cum arată iarna, te sperii

A fi sau a nu fi… epilată!

Subiectul epilare este unul… dureros de controversat. Plimbat pe la diferite capitole – bun simţ, estetic, feminism, ne-cuplate şi alte „ne”-uri, continuă să dea bătăi de cap, atât la propriu, cât şi la figurat.

Sunt femei care consideră epilatul o corvoadă absolut necesară, n-ar ieşi „natur” din casă nici măcar să ducă gunoiul, chit că nu le caută nimeni pe sub dresuri (sau mai ştii? până la urmă, speranţa moare ultima…)

Alte femei consideră epilatul, mai bine spus, absenţa sa… o adevărată armă care le conferă puterea de a trata pe picior (neeplilat) de egalitate cu hoardele de masculi păroşi. Mai mult, să nu te epilezi este aşa, un fel de simbol al rebeliunii, al nespunerii faţă de norma socială.

Neeplilându-se unele – să le zic doamne? – se consideră puternice şi independente, ca şi când ar avea un penis propriu în chiloţi, iar cine are curaj să le stea în cale se poate trezi oricând cu un braţ dezgolit ridicat, ferească Sfântul!

Căci nu şi nu, ele nu se epilează, că aşa le-a lăsat natura sau Dumnezeu (după caz) şi preferă viaţa eco&bio, salvaţi pădurile, economisiţi energia şi nu atentaţi la pădurișul nostru…

Asta e, fiecare femeie este liberă să facă ce doreşte cu propriul corp, atâta timp cât libertatea sa de alegere nu se încrucişează cu libertatea mea de a nu muri de scârbă. A mea sau a oricăruia.

Dar sunt şi femei pentru care chinul epilatului merge recompensat doar cu un bărbat romantic, sexy şi minunat, în braţele căruia să echilibreze tortura esteticienelor (a căror privire şi aşa sfredeleşte zona nedefrişată cu intensităţi de laser, de-ţi vine să intri în pământ de ruşine cu păr cu tot) cu plăcerea amorului. Şi dacă nu e bărbat la orizont, nu e nici epilare în program.

Dragelor, dacă durerea sau caracterul repetitiv al operaţiei este cel care vă împiedică să scoateţi zeiţa din voi la lumină, trebuie să ştiţi că, gata, toate astea sunt istorie! Acum există epilare ipl – nedureroasă şi, după un anumit număr de şedinţe, definitivă, aşa cum puteţi vedea şi aici. No more pain, no more tears…

Si daca va intrebati cum arata picioarele femeilor in functie de anotimp, priviti mai jos :))

Relatiile intime nesatisfacatoare strica multe relatii. Cum iti dai seama daca o tipa e buna la pat, cu mult inainte de a ajunge cu ea printre asternuturi

Relatiile intime nesatisfacatoare strica multe relatii. Dacă „la orizontală” cei doi parteneri nu se înţeleg, atunci e puţin probabil ca lucrurile să meargă cum trebuie şi cel mai probabil relaţia dintre cei doi va lua sfârşit.

Redactorii de la mademan.com au analizat experienţele amoroase avute cu femei şi au aflat o metodă prin care un bărbat îşi poate da seama de la prima întâlnire dacă potenţiala parteneră e bună la pat. Nu trebuie decât să fie atent la următoarele reguli:

1. Îi place sportul şi îl practică

Dacă face sport are un corp frumos, deci are încredere în ea şi nu va fi inhibată de tot felul de idei şi se va comporta natural. În plus, are rezistenţă fizică şi eventual poate să stea în tot felul de poziţii.

2. Vorbeşte ca şi tine

Folosiţi aceleaşi expresii, aveţi acelaşi gen de simţ al umorului. În principiu, din punct de vedere al limbajului vă potrivitţi de minune. Se pare că dacă sunteţi asemănători la ticuri verbale şi subiecte de discuţie, vă veţi potrivi şi în pat.

3. Are în jur de 30 de ani

Dacă femeia cu care ai întâlnire are în jur de 30 de ani ştie deja cum şi ce trebuie să facă în timpul unei partide de amor, ştie şi ce-i place ei şi lucrurile vor ieşi bine şi pentru tine, şi pentru ea.

4. Face paşi mari atunci când merge?

De data aceasta, cercetătorii scoţieni au venit cu un răspuns la întrebarea „e bună în pat?”. Se pare că femeile care fac paşi mari atunci când merg şi îşi unduiesc coapsele ajung mai des şi mai repede la orgasm. Ele sunt mai mulţumite de partidele de amor motiv pentru care vor vrea să se bucure de ele mai des.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top