Connect with us

Cum îţi dai seama când o femeie nu se simte bine în timpul amorului? 9 semne că nu este satisfăcută

De Citit

Cum îţi dai seama când o femeie nu se simte bine în timpul amorului? 9 semne că nu este satisfăcută

Majoritatea femeilor evită să le spună partenerilor, de teamă să nu le rănească sentimentele sau orgoliul masculin, dacă sunt nemulţumite de „prestaţia” lor în pat, dar, de cele mai multe ori, există câteva semne când lucrurile scârţâie.

O discuţie sinceră despre nemulţumirile vizavi de comportamentul din aşternuturi poate fi destul de neplăcută pentru amândoi, dar există câteva indicii care trădează neajunsurile din dormitor. Publicaţia „Your Tango” a întocmit o listă cu 9 semne prin care femeile îşi trădează nemulţumirea legată de viaţa intimă:

1. Caută mereu scuze pentru a nu face o face
Deşi aceasta este cea mai evidentă şi comună cale de a arăta că lucrurile nu merg bine în dormitor, majoritatea o ratează, de cele mai multe ori. Desigur, uneori se întâmplă ca migrenele sau oboseala să fie reale, însă dacă acestea devin scuze frecvente, bărbaţii ar trebui să-şi pună câteva semne de întrebare.

2. Grăbeşte actul
Un alt semn că o femeie nu este mulţumită de prestaţia partenerului este faptul că sare peste preludiu. Din când în când, o partidă „pe fugă” este binevenită, dar dacă acest lucru începe să se întâmple regulat, „ţinta” fiind orgasmul, partenera arată clar că este mai interesată de propria plăcere decât de partener.

3. Nu îi pasă dacă are placere sau nu
Femeile ajung destul de greu la placerea maxima, dar dacă o femeie încetează să mai încerce să-l atingă, ar putea proceda astfel fiindcă a ajuns la concluzia că partenerul nu este capabil să o ducă pe culmile plăcerii.

4. Dă tot timpul indicaţii în dormitor
Dacă o femeie încearcă, în permanenţă, să îi ghideze mişcările iubitului în pat, este destul de evident că nu este satisfăcută de strategiile acestuia.

5. Nu este adepta îmbrăţişărilor după ce o face
Dacă partenera „dispare” imediat după ce actul intim s-a consumat, o experienţă care, de altfel, ar trebui să apropie două persoane, este destul de posibil ca lucrurile să scârţâie în relaţia celor doi.

6. Se autosatisface mai des decât face dragoste
Dacă se simte mai bine când se autosatisface decât atunci când o face cu partenerul ei, acest lucru se întâmplă, în mod evident, din cauza nemulţumirilor pe care le are vizavi de prestaţia bărbatului.

7. Vorbeşte întruna despre viaţa intima nemaipomenită a prietenelor ei
Dacă povesteşte, în mod repetat, picanterii din dormitorul prietenelor, este foarte posibil să o facă din cauză că ea este nesatisfăcută.

8. Spune că vrea să vă „revoluţioneze” relaţiile
Cu toţii ne dorim să facem schimbări doar atunci când lucrurile nu merg bine, aşa că dacă o femeie vine tot timpul cu idei noi în dormitor, există posibilitatea să facă acest lucru pentru că nu este satisfăcută de situaţia curentă.

9. Pare preocupată de alte lucruri atunci când o face
Dacă se observă că mintea îi zboară în altă parte şi nu trăieşte momentul alături de partenerul ei, există şanse mari ca acest lucru să fie cauzat de faptul că nu este mulţumită de comportamentul lui din aşternuturi.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x