Connect with us

Cum îți dai seama dacă a făcut dragoste cu alta! E cel mai important indiciu, însă multe femei îl ignoră

De Citit

Cum îți dai seama dacă a făcut dragoste cu alta! E cel mai important indiciu, însă multe femei îl ignoră

Eşti la începutul unei relaţii şi te temi că partenerul tău ar putea să facă dragoste cu o altă persoană? Ei bine, află care sunt câteva dintre semnele care îl dau de gol.

Se plânge că-l dor articulaţiile
Sportul şi amorul provoacă cele mai multe probleme musculare şi oboseală pentru majoritatea bărbaţilor. Dacă ştii sigur că nu a fost la sală ori la un meci de fotbal cu prietenii, este clar că varianta cu sportul cade din ecuaţie.

Mirosul din latex
În cazul în care partenerul tău obişnuieşte să se protejeze, îţi vei da seama imediat dacă a făcut-o. Prezervativul are un miros specific şi lasă „urme adânci” chiar şi după „baia de după”.

Are cu greu erecţie
În mod obişnuit, nu aveaţi nicio problema la acest capitol, nu-i aşa? Dacă întâmpină dificultăţi în a o tine tare, este clar că s-a antrenat cu altă femeie. Excepţie fac cazurile în care masculii au disfuncţii erectile.

Isi da drumul puţin
Acesta este cel mai puternic semnal că a făcut dragoste foarte recent, poate chiar aseară. Volumul lichidului seminal eliminat poate arată cât de lungă a fost perioada abstinenţei sale. Conform urologilor, cu cât faci dragoste mai des, cu atât calitatea şi volumul spermei scad.

Te-ar putea interesa si: Şi-a părăsit cei 9 copii pentru a fi alături de iubitul african: “Parcă a fost posedată de un demon”

“Dragostea este oarbă”, este mai mult decât o zicală, ci o realitate dureroasă pentru unele persoane. O mamă a nouă copii şi-a părăsit soţul şi pe cei mici după ce s-a îndrăgostit fulgerător de un bărbat cu 14 ani mai mic decât ea.

Femeia din Marea Britanie l-a cunoscut pe cel care i-a furat inima pe internet şi, de la prima conversaţie cu acesta. nimic nu a mai contat, nici măcar faptul că ea avea o familie.

Heidi Hepworth (44 ani) şi-a părăsit soţul,cu care era căsătorită de 23 de ani, fără a sta prea mult pe gânduri în urma unor discuţii avute cu un bărbat, pe nume Mamadou prin intermediul reţelei de socializare Facebook. Femeii nu i-a mai păsat de nimic, excepţie făcând construirea unei vieţi noi alături de noul iubit, aflat în Gambia.

Soţul lui Heidi a decis să vorbească despre situaţia incredibilă în care se află şi să ceară ajutorul celor din jur pentru că încă nu poate crede că ce s-a întâmplat poate fi adevărat. Andy, căci aşa îl cheamă pe soţul lui Heidi, este de părere că ea a fost pur şi simplu îndoctrinată şi convinsă să se transforme într-o altă persoană de către noul iubit african.

Femeia şi-a făcut tatuaje şi o schimbare de look înainte de a pleca în Gambia pentru a fi alături de Mamadou chiar dacă asta a presupus să îi lase în urmă pe cei nouă copii.

“Este oribil ce a putut să devină. Era o mamă iubitoare, plină de afecţiune, acum se comportă ca şi cum un spirit malefic a posedat-o, cred că el i-a spălat creierul. El îi spune ce să facă şi el îl ascultă orbeşte”, a declarat soţul îndurerat publicaţiei The Sun.

Andy a povestit că Heidi era de părere că relaţia lor se afla în impas şi că se apropia cu paşi repezi de sfârşit.”Cu puţin timp înainte să mă părăsească începuse să poarte mai mult machiaj şi se îmbrăca des în rochii. Pur şi simplu se comporta într-un fel care nu îi era caracteristic.

Ieşea în oraş cu prietenii şi era mereu preocupată de telefonul ei mobil. O mamă căreia îi pasă de copiii ei nu s-ar fi dus în Africa pentru a se distra cu un nou iubit, cred”, a adăugat Andy.

Heidi susţine că îşi poate imagina un viitor alături de Mamadou şi de cei nouă copii, deşi momentan se află la o distanţă de peste 5.000 de kilometri de aceştia. Femeia a mărturisit că, în ciuda distanţei, păstrează legătura cu cei mici şi că este copleşită de dor.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top