Connect with us

Cum va arăta o CEARTĂ în cuplu peste 50 de ani

De Citit

Cum va arăta o CEARTĂ în cuplu peste 50 de ani

Orice casnicie are suisuri si coborasuri. Nu exista relatie de lunga durata perfecta, fara conflicte si certuri, insa cele mai multe probleme pot fi depasite. Totuși in era faimoaselor retele de socializare, relatiile amoroase capata noi coordonate. Exista parti bune, dar si parti rele, insa daca sunteti constienti de amandoua puteti gestiona totul in favoarea voastra.

Cum tehnologia ne mananca din ce in ce mai mult timp, era normal ca la un moment dat sa se infiltreze si-n viata de cuplu si să devina o sursa de conflict…

In 1900 o femeie sau un bărbat se gândea «partenerul meu trebuie să mă poată întreţine» sau «soţia mea trebuie să mă ajute să sap şi să plantez»”.

Dacă membrii unui cuplu beneficiau de această fundaţie, ei se considerau norocoşi dacă îşi aveau şi nevoile emoţionale satisfăcute.

Istoricul Stephanie Coontz descrie în cartea „ History: How Love Conquered Marriage” cum această idee s-a erodat în ultimii 200 de ani în societatea occidentală, pe măsură ce aşteptările culturale referitoare la căsătorie s-au schimbat de la aşteptări bazate pe înrudire, proprietate şi utilitate la situaţia de astăzi, în care oamenii se aşteaptă ca aproape toate nevoile lor emoţionale să le fie satisfăcute de o persoană.

Vă închipuiți, acum, cum vor arăta relațiile peste 50 de ani, daca mai adăugam și faptul ca toata activitatea online din trecut este la un click distanță? Oare așa? 😀

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Citeste si: 8 MOTIVE pentru care femeile LENEȘE sunt iubitele PERFECTE! Al 6-lea este preferatul bărbaților..

Întotdeauna există două părţi ale aceleiaşi poveşti, iar o atitudine pasivă are şi provocările sale, mai ales într-o relaţie. Dar nu va feriţi de fetele leneşe, căci şi ele sunt iubite extraordinare. Aici sunt doar câteva motive pentru care femeile leneşe sunt iubitele perfecte!

1. Sunt mai sănătoase
Faptul că au parte de suficient somn scad şansele apariţiei bolilor de inima sau a diabetului, prin faptul că întăreşte sistemul imunitar. De asemenea, somnul le oferă femeilor leneşe şi puterea de a-şi controla greutatea. Faptul că nu ai „datorii” faţă de somn le ajută să–şi îmbunătăţească sănătatea generală!

2. Trăiesc o viaţă mai lungă şi lipsită de griji
Faptul că se bucură de viaţă mai încet şi fără stres cu siguranţă le va aduce mai mulţi ani în plus la capitolul longevitate. Pot fi chiar anii pe care ţi-i vei petrece alături de ea pentru tot restul vieţii, cine ştie!

3. Alături de ele nu-ţi vei face nici tu griji cu privire la relaţia voastră
Urăsc să–şi pună machiajul, să–şi facă părul şi să îşi alcătuiască un look prea complicat, aşa că vei avea siguranţă că nu se vor da peste cap pentru a impresiona alţi bărbaţi.

4. Nu trebuie să–ţi faci griji cu privire la cheltuieli exagerate
Ele preferă să se relaxeze liniştite acasă, în pijamale sau haine confortabile, cu o pizza şi un film. Gândeşte–te la toţi banii pe care îi vei economisi atunci când va veţiîmbrăţişa pe canapea.
5. Sunt mai eficiente atunci când vine vorba de a face lucrurile pe cale uşoară

6. Nu eşti nevoit să mergi în excursii insuportabile la cumpărături
Nu mai trebuie să te lupţi cu strecuratul printre raioanele de haine care arată toate la fel pentru ţine. Nu mai trebuie să cauţi cu disperare o canapea să stai jos după ce intriîntr-un nou magazin (de pantofi, probabil). Shopping-ul online e la putere când vine vorba de fetele leneşe!

Natură lor înceată le îndeamnă să caute mereu modalităţi de a-şi îndeplini sarcinile fără prea mult efort sau complicaţii. Chiar şi Bill Gates adoră femeile leneşe. El spunea: „Aleg o persoană leneta să facă o muncă grea. Pentru că va găsi modalitatea cea mai uşoară de a o face.”

7. Petreceţi mai mult timp în pat
Cu o iubita leneşă, weekend-urile sunt făcute pentru a stă în pat. Fie că jucaţi jocuri prosteşti sau va uitaţi la filme împreună, va fi distractiv să fiţi doar voi doi.

8. Nu trebuie să te trezeşti devreme din cauza lor
De ce să te trezeşti devreme pentru a lua micul dejun când puteţi combină 2 mese într–una? Pentru că somnul e întotdeauna mai atrăgător decât orice altceva.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top