Connect with us

Dacă partenerul tău face vreodată unul din aceste 4 lucruri, NU te CĂSĂTORI cu el!

De Citit

Dacă partenerul tău face vreodată unul din aceste 4 lucruri, NU te CĂSĂTORI cu el!

Ideea conform căreia o relație sănătoasă dintre 2 parteneri ar trebui să se bazeze pe dragoste și respect, nu ar trebui niciodată să fie uitată.

Sunt o mulțime de cupluri ce au relații sănătoase unde ambii parteneri comunică, se iubesc și se respectă, arată afecțiune unul celuilalt și lucrează pentru a menține o astfel de relație.

Din păcate, există și o mulțime de relații unde nimic din cele enunțate mai sus nu există. Ceea ce e foarte deranjant este că astfel de relații distructive evoluează în ciuda semnelor timpurii de disfuncționalitate. Pentru femei, aceste semne ar trebui să fie semne clar de a refuza să se căsătorească cu un astfel de partener vreodată.

Iată 4 astfel de semne care ar trebui să vă facă să vă puneți un semn de întrebare:

Temperament și violență – Violența nu trebuie să ajungă să fie una fizică pentru a trage un semnal de alarmă. Dacă un bărbat tinde să fie agresiv verbal și are ieșiri precum distrugerea proprietății, probabil e o chestiune de timp până transformă agresiunea verbală în una fizică față de parteneră.Partea proastă este că un astfel de temperament violent se înrăutățește dacă nu se merge la consiliere.

Infidelitatea – “O dată ce ai înșelat, vei înșela mereu”.  O dată ce o persoană trece de o anumită limită, această posibilitate o să existe întotdeauna. Dacă partenerul tău are un trecut presărat de infidelități sau te înșeală încă de la începutul relației, e clar că respectul și dragostea nu există și totul se va înrăutăți în timp. Relațiile se pot îndrepta spre un viitor strălucit doar dacă sunt tratate cu fidelitate.

Dependența– Abuzul de droguri, alcool, sex sau jocurile de noroc, sunt probleme de comportament  distructive care tind să distrugă tot în jur. Prea multe femei se consolează cu gândul că îți ajută partenerul să scape de dependență. Realitatea este că dependenții au nevoie de consiliere intensivă pentru a reuși să scape de patima lor iar femeile par bolnav de pregătite de a ajuta partenerii să rezolve această problemă.

Posesivitate – Dacă un bărbat dă semne de gelozie și de dorință de a controla partenera, cel mai probabil suferă de stimă de sine scăzută și încredere deficitară în propria persoană. Un bărbat sănătos mintal, înțelege că o femeie are nevoie de interacțiune socială și nu caută să împiedice acest lucru. Din păcate, posesivitatea de multe ori duce la violență.

Dacă partenerul tău arată unul din aceste semne, cea mai bună decizie pentru tine este aceea de a merge mai departe și de a găsi o relație sănătoasă așa cum meriți. Nu te lăsa pradă nevoii de a ajuta și salva un bărbat defect. Bărbatul potrivit este acela care se focusează să devină bărbatul de care tu ai nevoie.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top