Connect with us

De 30 de ani 9 prietene au ținut un secret teribil față de soți, nimeni nu și-a dat vreodată seama de nimic! Când în sfârșit au fost prinse asupra faptului, bărbații s-au închinat: ,,Cum ați putut așa ceva?”

De Citit

De 30 de ani 9 prietene au ținut un secret teribil față de soți, nimeni nu și-a dat vreodată seama de nimic! Când în sfârșit au fost prinse asupra faptului, bărbații s-au închinat: ,,Cum ați putut așa ceva?”

De 30 de ani 9 prietene au ținut un secret teribil față de soți, nimeni nu și-a dat vreodată seama de nimic! Când în sfârșit au fost prinse asupra faptului, bărbații s-au închinat: ,,Cum ați putut așa ceva?” Ce au făcut e cu adevărat uluitor

Nouă femei din Tennessee, SUA, au ținut un secret față de soții lor timp de 30 de ani.

Aceste nouă femei au pus bazele unei societăți secrete. Toate își începeau ziua la ora 4 dimineața, pentru a se asigura că familiile lor, inclusiv soții, nu își vor da seama cu ce se ocupau ele de fapt. Treizeci de ani mai târziu au recunoscut totul față de partenerii lor de viață, lucru care i-a uimit.

Acest grup de nouă femei aveau, probabil, cea mai nobilă misiune din lume: să răspândească fericirea și bucuria făcând acte de bunătate față de cei săraci și în nevoie. Cele nouă femei sunt acum celebre sub porecla de ,,Cele nouă mătuși”, pe când ele, între ele, se consideră surori.

Toate au fost prietene din copilărie și majoritatea au fost crescute de un cuplu cunoscut pentru faptul că făcea mereu bine în comunitatea unde locuiau.

Așa se face că, într-o zi, în timp ce femeile jucau cărți, și-au amintit că femeia care le crescuse obișnuia să facă prăjituri și să le trimită familiilor care aveau pe cineva care se stinsese din viață recent. Oricând auzea că cineva a decedat, ea se apuca imediat să facă prăjituri pentru cei în viață, pentru a-i consola.

Banii cu care au început au fost banii pe care ,,surorile” îi puteau economisi spălând dingure hainele familiei, în America există tradiția ca hainele să fie spălate la spălătorie. În acest fel puneau deoparte 400 de dolari pe lună fără ca soții să afle ceva.

Ce făceau cu banii? Plăteau în secret facturile văduvelor, cumpărau haine și mâncare pentru copiii care aveau un singur părinte, și făceau prăjituri pe care le trimiteau celor care avuseseră un deces în familie cu un bilet pe care scria: ,,Cineva te iubește!”.

Iată ce povestește una dintre surori: ,,Mergeam cu mașina prin cartierele mărginașe, căutam case unde nu era lumină, ceea ce însemna că li se tăiase curentul, apa, utilitățile. Apoi ne întorceam în aceeași noapte și le lăsam câte un mic pachet.”

Acum, că secretul a ieșit la iveală, soții, despre care credeau că le vor spune să înceteze, au fost uimiți, iar unii chiar la însoțesc în plimbările lor de găsire a celor nevoiași. Acum cele 9 mătuși au o afacere cu prăjituri prin care strâng fonduri pentru a-i ajuta pe săraci.

Una dintre ele, Mary Ellen, spune: ,,Nu toată lumea e atât de norocoasă ca noi, noi ne-am găsit părinți adoptivi care au avut grijă de noi. Așa că acesta este modul nostru de a da ceva înapoi din ce ni s-a dat. Vrem ca oamenii să știe că cuiva îi pasă suficient de ei pentru a face ceva. Vrem să ne asigurăm că fericirea se întâmplă.”

Viețile acestor 9 femei sunt un exemplu impecabil. Să sperăm că la un moment dat ne vom apropia și noi de modelul pe care ele l-au oferit.

 Nu avea bani de chirie și a văzut un anunț pe internet. „Îți închiriez apartamentul dacă faci amor cu mine!” Fata a decis să încerce.

Nu avea bani de chirie și a văzut un anunț pe internet. „Îți închiriez apartamentul dacă faci amor cu mine!” Fata a decis să încerce. Ce i s-a întâmplat după ce a pășit în casa lui e de-a dreptul SOCANT

O investigație BBC a scos la iveală modul în care tot mai multe tinere și tineri sunt exploatați sexual. Și mai halucinant este faptul că totul este perfect legal și că autoritățile nu pot face nimic ca să oprească acest fenomen.

Despre ce este vorba:
Pe site-urile de internet, precum craiglist, tot mai multe persoane publică anunțuri ce pot fi considerate cel puțin dubioase. Mai exact, oamenii oferă găzduire în schimbul serviciilor amoroase. Astfel, tinerii sau tinerele care nu își permit să plătească o chirie au opțiunea de a plăti camera/ apartamentul pe care doresc să-l închirieze prin servicii amoroase.

Anunțurile sunt legale și apar pe tot mai multe site-uri specializate, explică jurnaliștii britanici.

O studentă a declarat pentru BBC News că a acceptat o astfel de ofertă. „M-am dus la respectiva adresă, proprietarul m-a rugat să intru în sufragerie, mi-a oferit ceva de băut, apoi am urcat în dormitor și am făcut amor.

A făcut cam tot ce a vrut cu mine si eu nu am putut să mă împotrivesc. După a treia experiență de acest fel, am început să mă simt rău fizic!” a spus tânăra.

Dar nici Romania nu se lasa mai prejos! Asemenea cerinte au fost descoperite chiar si printre anunturile de la noi.

Anunțul lui din rubrica „Diverse“, de pe anuntul.ro, suna așa: „Închiriez unei tinere civilizate, între 18-24 ani, studente sau muncitoare, fără pre­judecăți, la bloc, urgent“. La „fără prejudecăți“ am devenit atenți.

Omul vrea amor. Atunci, să-i dăm omului ce vrea. Nenea Lucian din Berceni L-am sunat. O voce de bărbat în vîrstă, pe la 60 de ani. Stă la capătul autobuzului 313, pe bulevardul Metalurgiei. Își dă doar prenumele, Lucian. Nu vrea să se întîlnească la o cafea, vrea ca fata să bea neapărat cafeaua la el.

Sîmbătă, pe la ora 15, ne-am dus la întîlnire. Doi dintre noi ne-am postat în jur, să intervenim dacă apar probleme. Fata, colega Alina Moscalu, a devenit Maria, o sibiancă de 24 de ani, studentă la Comunicare, care tocmai și-a pierdut slujba la o firmă și nu-și mai poate permite garsoniera în care stătea singură.

Acum, locuiește la o prietenă, cu care tocmai a fost în discotecă. Cu această identitate, era pregătită să-și întîlnească proprietarul. Avorturi, discoteci și… „de două ori pe săptămînă“ Pe la 3,30, în stația de la capătul lui 313, a apărut și EL. Un nene în vîrstă, îmbrăcat în alb, cu șapcă și borsetă.

Mîinile îi sînt îngrijite, are un ghiul masiv la mîna stîngă. În gură se văd doar șase dinți, sprîncenele le are superpensate. E ușor nemulțumit că Maria nu-l aștepta pe partea cealaltă a străzii, apoi ușor impacientat că ea nu voia să urce numaidecît în bloc, în apartament.

Cu vorba bună, l-a atras în părculețul din spatele stației, s-au așezat pe bancă și, uite așa, am reușit să intrăm în universul oamenilor care cer amor pentru găzduire. Are 74 de ani, e divorțat de 20 și a avut 12 fete în gazdă. Ultima i-a plecat acum cinci luni.

De cînd a dat anunțul, au mai apărut trei doritoare. – Nu mi-a plăcut că sînt grase. Nu pot să stau cu o grasă în casă. Am eu boala asta că nu pot să suport femeile grase. Maria l-a întrebat care sînt condițiile. Omul a început cu cele ușoare. – La mine treaba e simplă: eu nu-ți iau chirie.

Plătești întreținerea doar, partea ta. Așa am făcut cu toate fetele cu care am fost. Să faci treabă, curățenie, tot ce trebuie făcut în casă. La mine mai mănînci, că eu sînt cel mai bun bucătar. Curățenie facem împreună. Eu nu sînt sălbatic. Eu te înțeleg pe tine că sînt atîtea cazuri nenorocite în lumea asta.

Eu sînt om civilizat. Multe fete care au fost la mine s-au măritat… Ca să vezi! – …Trei le-am măritat în străinătate. În Germania, cu prieteni de-ai mei. Una a dat greș, s-a măritat cu un arab din Arabia Saudită, a stat nouă ani cu el, acum s-a întors. Aveam niște fete cu care mergeam la discotecă. Eu stăteam la masă și ele dansau.

De cinci luni nu am mai avut fată. S-a măritat cu un ofițer. Dacă îți spun că ofițeru-i din Sibiu, mă crezi? Că ofițeru’ ăsta-i din Siliștea. Una am dat-o afară că a luat-o pe calea beției. Venea beată. Eu urăsc bețivii și fumătorii. Aveam pe balcon 20 de kile de vin. Eu mai plecam prin țară. Cînd m-am întors o dată, m-am trezit că nu mai aveam deloc.

Discuția trena. Maria a întrebat: – Și fără prejudecăți ce înseamnă? – Ce, tu nu știi? Trebuie să spun eu? – Dar dumneavoastră mai faceți amor, la vîrsta asta? – Da’ de ce să nu fac? – Luați ceva pastile pentru asta? – Nu iau. – De cîte ori pe săptămînă vreți…? – O dată, de două ori. Nu mai sînt așa tînăr. Pot și de trei ori, dar nu de trei ori pe zi, ca atunci cînd eram tînăr.

– Dar dacă la un moment dat o să am prieten, ce facem? – Dar poți să ai prieten, ce treabă am eu? Fiecare are viața lui. Te duci la întîlnire, trebuie să ai prieten. Doar acasă la mine nu trebuie să vii cu el, ca să nu avem probleme. Te duci unde vrei. – O să fiți numai dumneavoastră, nu mă trezesc cu nu știu cîți?

– Ce prieteni!? Dacă mă în­tîlnesc cu prieteni, ne întîlnim în oraș. Oricum majoritatea au murit, că au fumat și au băut. Au murit de acum zece ani. Eu le spuneam să nu mai bea și să nu mai fumeze… Îmi dai 74 de ani? Eu arăt foarte bine. Nimeni nu-mi dă. Am mîncat bine, am trăit bine. Mai beau așa…

Șoferul lui Vadim Tudor tocmai îi zugrăvește casa domnului Lucian Discută deja de jumătate de oră. Omul încă mai insistă ca ea să urce cu el sus, să bea o cafea și să vadă apartamentul. Maria refuză, zice că se va întoarce mîine, cu bagajele. Domnul Lucian îi spune că apartamentul se află într-o mică renovare. Un meșter tocmai îi zugrăvește, iar peste două zile se va pune și parchet. – Băiatul ăsta care zugrăvește e șoferul lui Vadim Tudor.

E și zugrav în timpul liber. Două zile lucrează, două zile e liber. În cele din urmă, se ridică și se duc în stația lui 313. Discuția se încheie cu povestea unui avort al uneia dintre chiriașe. – …cu cîțiva ani în urmă, acum 16 ani. Eu zic că nu a fost cu mine. Dacă ăla a fost măgar și nu a vrut să îi dea bani, trebuia lăsată așa? I-am dat eu.

Mai îmi dă telefon și acuma, mai trece pe la mine, vine cu copilul, că are copil. Nu mai are libertatea care a avut-o. Și ce vreți să faceți după ce terminați facultatea? Maria îi spune că vrea să emigreze.

Moșul devine patetic: – Nenorociții ăștia își bate joc de tineret. Majoritatea tinerilor pleacă din țară. De la unul care adăpostește tinere cu condi­ția să facă amor cu el, afirmația asta sună frumos.

(Alina Moscalu, Alexandru Vărzaru, Alexandru Duțu)

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top