Connect with us

De asta NU TREBUIE sa iti lasi cainele sa te linga pe fata!

De Citit

De asta NU TREBUIE sa iti lasi cainele sa te linga pe fata!

Stim ca adori atunci cand dragalasesti catelul, iar acesta iti raspunde cu bucurie prin a te pupa pe intreaga fata cu limba aia mare si uda.

Dar daca iti spun ca e ceva sinistru in legatura cu asta?

Nu, nu spun ca daca te pupa Rex, poate sa iti transmita tot felul de viermi dar dragostea asta s-ar putea sa ia o turnura foarte proasta pentru tine.

Intrebarea pe care trebuie sa ti-o pui este urmatoarea : Este cu adevarat real ca gura catelului este mai curata decat cea a oamenilor?

i0wvdkt1hyidpimlogq2

Trebuie sa iti spun ca asta este un mit. Cainele tau nu poate avea gura curata. Umbla prin gunoi mai tot timpul, nu? Si numai spun ce poate manca de pe jos, nu? Si nu e numai asta. Cateii stau numai cu nasul pe jos, prin colturi, mirosind si adulmecand dupa alti caini. Nasul iti inchipui ca este plin de bacterii si germeni

Aceasta este o infectie de tip ‘inel’ care este posibil sa o faci dupa ce te-a ‘pupat’ catelul tau!

jts3thill8h5bs16tait

Staphylococcus aureus este o alta infectie mortala pe care o poti dezvolta si care este destul de infricosatoare daca stai sa te gandesti. Nu stiu tu, dar eu as incerca sa evit asa ceva. Rezistenta la penicilina si deosebit de periculoasa!

jzdd17sak0wd9xw7raow

Deci trebuie sa stiti ca indiferent cat de mult va iubiti cainele sau pisica, contactul cu gura si saliva lor prin lins sau pupat este foarte, foarte periculos. Gura si saliva lor transporta foarte multe bacterii ce pot fi fatale pentru om.

Nu numai ca nu trebuie sa ii pupati, insa este bine sa va spalati pe maini de fiecare data cand ii atingeti!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top