Connect with us

De ce gem atât de tare femeile în timpul partidei de amor? Răspunsurile date chiar de ele

De Citit

De ce gem atât de tare femeile în timpul partidei de amor? Răspunsurile date chiar de ele

Cel puţin o dată în viaţa lor bărbaţii au întrebat de ce ţipă partenerele lor în timp ce fac dragoste. Şi, în timp ce unii au aflat adevărul, alţii, nu au făcut-o.

În ajutorul celor din urmă au venit doi cercetători care au făcut public în sfârşit răspunsul la această întrebare chinuitoare… chiar şi pentru vecini, uneori.

Oamenii de ştiinţă au dat şi un nume sunetelor pe care le scoate femeia în timpul amorului: „vocalizare în timpul copulării” şi chiar au efectuat mai multe studii ca să afle de ce o femeie geme tare sau chiar ţipă în timpul actului amoros. Sunetele pot fi gamete, ţipete, vorbe obscene, murdare sau doar respiraţie profundă, gălăgioasă, în urechea partenerului.

Prelungim puţin suspansul şi vă spunem ce ne-au răspuns câţiva colegi de-ai noştri la marea întrebare.

„Pur şi simplu ştiu.” Nu, nu-mi spune asta, pentru că răspunsul tău nu e bun. De ce spui asta? Doar pentru că ea geme? Ei bine, îmi pare rău să vă dezamăgesc, băieţi, dar un studiu recent a scos la iveală faptul că cele mai multe femei fac asta, pentru că sunt plictisite. Şi am şi cercetarea care demonstrează asta.

În urmă cu şase ani, adică în 2011, profesorul Gayle Brewer de la Universitatea Centrală din Lancashire şi colegul său, Colin Hendrie de la Universitatea din Leeds au făcut publică cercetarea lor despre motivul pentru care o femeie geme tare sau chiar ţipă în timpul amorului. Ei au numit asta tehnic: vocalizare în timpul copulării în studiul lor „Arhivele Comportamentului Amoros”.

În total 71 de femei hetero au participat la studiu. Ele au fost active din punct de vedere intim în perioada 18-48 de ani. Iar când le-au întrebat de ce sau când ţipă mai mult în timpul partidei de amor, ele au răspuns sincer, potrivit pairade.com.

Femeile care au participat la studiu s-au confesat cecetătorilor cărora le-au spus că se simţeau vinovate pentru că făceau zgomot şi au spus că nu se întâmpla neapărat în timp ce aveau orgasm.

Pe de altă parte, 66% dintre femeile care au luat parte la cercetare au spus că au făcut asta pentru a grăbi lucrurile pentru partenerul lor, adică să aibă el un orgasm.

Totodată, 87% dintre femei au spus că au gemut în timpul amorului ca să crească astfel stima de sine a partenerilor.

În urma studiului s-a mai aflat că femeile gem sau ţipă în timpul unei partide de amor, pentru că fie se simt inconfortabil, fie sunt plictisite sau obosite.

Citeste si: Află care este CULOAREA NUMELUI tău și ce spune despre tine. Vei avea o mare SURPRIZĂ

Ce spune despre tine culoarea numelui tău

Aura ta are o culoare dominantă care se reflectă și asupra numelui tău, în funcție de literele pe care le conține. Află care este culoarea numelui tău și ce mesaj transmite despre tine celor din jur!

Urmărește tabelul de mai jos, scrie-ți numele cu litere mari pe o foaie și sub fiecare literă trece cifra corespondentă din tabel. Adună toate cifrele, iar dacă obții un rezultat din 2 cifre, adună-le din nou. La final, trebuie să ai un singur număr și acela îți va arăta care este culoarea numelui tău.

Este simplu să afli culoarea numelui tău

Exemplu:

A L E X A N D R A = 1+3+5+6+1+5+4+9+1 = 35;
3 + 5 = 8
Culoarea numelui Alexandra este 8, adică ROZ.

Ce spune culoarea numelui despre tine

Roșu – ești o persoană plăcută, amabilă și binevoitoare; ești gata să faci orice pentru familia ta; ești generoasă și ai o inimă mare; pentru prietenii tăi ești un sprijin valoros și toți te apreciază.

Portocaliu – ești foarte echilibrată și reușești să îți menții pacea interioară până și în momentele dificile; ai un farmec anume, ești atrăgătoare și plină de resurse; atragi atenția asupra ta și toți cei care te cunosc se simt bine alături de tine.

Galben – ești optimistă și le dai speranță celor din jur, ajutându-i să gândească pozitiv; îți păstrezi mereu veselia și încrederea, beneficiezi de o intuiție puternică și știi să alegi întotdeauna ce e bun pentru tine.

Verde – culoarea numelui tău arată despre tine că beneficiezi de un echilibru perfect între starea fizică și cea mentală; ești o fire practică, pragmatică și pozitivă; ești hotărâtă, știi ce vrei și îți menții deciziile pe care le iei; ești născută să fii un bun lider și multe persoane au încredere în tine.

Albastru – ești o optimistă incurabilă! Mereu găsești puterea interioară de a trece peste greutăți cu capul sus și fără traume; iubești cu generozitate, oferi ajutor la nevoie și păstrezi un echilibru ideal între ceea ce poți face și ceea ce poți avea.

Indigo – ai o poftă de viață incredibilă, ești pregătită oricând de experiențe noi și te dăruiești în dragoste cu toată pasiunea; dar ești și înțeleaptă și răbdătoare, te ferești de riscuri și nu te lași păcălită de iluzii; ai nevoie de succese și victorii și muncești mult pentru ele.

Violet – ești bine organizată, ai o inteligență vie și îți place să îți calculezi fiecare pas; muncești mult pentru a ajunge unde îți dorești și te ferești de imprudențe; poate că unii te consideră prea serioasă și plictisitoare, dar tu știi exact ce vrei de la viață.

Roz – culoarea numelui tău poate fi romantică și visătoare, dar tu nu ești deloc cu capul în nori; ai un spirit viu, ești independentă și sigură pe tine, ești veselă și optimistă; singurul defect este că uneori ești egoistă, dar te corectezi la momentul potrivit.

Auriu – radiezi iubire, bucurie și veselie; ești generoasă, onestă și foarte atentă cu cei din jurul tău; ai face orice să îi ajuți pe cei din jur, chiar dacă îți lași deoparte interesele tale.

Continue Reading

More in De Citit

To Top