Connect with us

De ce mor femeile după Cristi Borcea! Cum a fost surprins milionarul de gardieni, în celulă

De Citit

De ce mor femeile după Cristi Borcea! Cum a fost surprins milionarul de gardieni, în celulă

Am aflat care este secretul din spatele succesului nebun pe care Cristi Borcea îl are la femei. Misterul a fost dezlegat chiar de către colegii acestuia de celulă, care au înțeles repede ce îl face irezistibil pe fostul finanțator al FC Dinamo.

Surse din anturajul omului de afaceri au dezvăluit, pentru spynews.ro, că dinamovistul este unul dintre cei mai îngrijiți bărbați. Chiar şi în puşcărie, Cristi Borcea ar folosi seară de seară diferite creme pentru înfrumusețare. În acest sens, spun sursele citate, Borcea are mai multe unguente pentru mâni și pentru față, pe care le folosește concomitent, pentru a avea un ten catifelat.

Mai mult, într-o dimineață, acesta ar fi fost și protagonistul unui incident amuzant când, la ora apelului, gardianul care a intrat să numere deținuții nu l-ar fi recunoscut pe motiv că afaceristul avea o mască facială. Dincolo se faptul că are mare grijă de pielea sa, în așa fel încât să încetinească procesul de îmbătrânire, Cristi Borcea ar fi și bine dotat din punct de vedere intim. Conform unor femei care l-au cunoscut în sensul biblic pe dinamovist, bărbăția acestuia ar ajunge undeva la 24 de centimetri, surclasândul pe celebrul personaj Terente, care “lucra” “bine şi apăsat” cu “doar” 22 cm.

De altfel, apetitul lui Cristi Borcea pentru femei este binecunoscut. Înainte să fie închis, acesta a divorțat de Mihaela Borcea și s-a căsătorit cu fotomodelul Alina Vidican, de care s-a despărţit după ce i-a făcut doi copii.

Ulterior, deși a ajuns la penitenciar, Borcea a demonstrat că este de neoprit și a reușit s-o lase însărcinată și pe Valentina Pelinel, care i-a făcut deja un băiat, botezat Milan.

Valentina Pelinel a explicat care este cu adevărat relația dintre ea și prima soție a actualului ei iubit, omul de afaceri Cristi Borcea.

Omul de afaceri a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea, cea care a petrecut Paștele în familie, și cu Alina Vidican.

Despre relația pe care o are cu prima soție a lui Cristi Borcea, Mihaela, a făcut dezvăluiri Valentina Pelinel în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

“Relația mea cu familia lui Cristi este și a fost mereu foarte bună! Cu Mihaela mă cunoșteam de multă vreme și nu au exis­tat disensiuni între noi. E o relație nor­mală, atât pe plan personal, cât și în afa­ceri. Ca în majoritatea relațiilor unde a intervenit un divorț, felul în care te înțelegi cu celelalte persoane este o ale­gere. Ține de tine cum te comporți în această interacțiune. Poți alege să fii demn, corect, amabil, respectuos”, a declarat Valentina Pelinel.

Fostul model a explicat că fiul său, Milan, a fost foarte bine primit de copiii Mihaelei Borcea.

“Pentru Milan este foarte bine să crească alături de frații lui. Atunci când o vede pe Melissa (n.r.: fiica lui Cristi Borcea din prima căsătorie), care petrece mult timp cu el, chiuie de bucurie și întinde mânuțele să îl ia în brațe”, a afirmat blonda.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top