Connect with us

Degeaba tii post de mancare, daca mergi la Ț*ȚE goale!

De Citit

Degeaba tii post de mancare, daca mergi la Ț*ȚE goale!

Zicem ca stim cum ca:

Postul nu e cura de slabire sau vegetarianism

Si mai zicem ca suntem de acord cum ca un crestin n-ar ce cauta pe litoral sa beleasca ochii dupa ț*țe goale si chiloti cu ata in fund si evident ca nici crestina nu trebuie sa-si ofere trupul seminud privirilor barbatilor:

Crestinul si PLAJA

Dar suntem niste mincinosi. Ne ferim ca de otrava de nu stiu ce produse cu urme de grasime animala si dam ochii peste cap ca vai ce post tinem noi, iar cine ne aude ne si crede ca pasim hotarati pe urmele Sfantului Ioan Botezatorul din pustie. Si cand colo, intram in sevraj ca nu ajungem mai repede la mare, nepasandu-ne daca o facem taman in post. Care mers la mare implica musai locurile aglomerate, caci doar in secundar ne intereseaza baia si soarele, in principal ne preocupa desfranarea.

Putini dintre noi recunosc aceste escapade, caci doar trebuie sa purtam o masca de evlaviosi, dar enorm de multi o facem in realitate: de la preoti si teologi pana la simpli mireni. Si ma refer aici la cei ce figuram a fi traditionalisti.

Sigur, fiecare e cu pacatele sale, iar daca putea fi omul perfect, nu mai era necesara Jertfa de pe Golgota. Nu e plaja cel mai mare dintre ele, dar totusi, de ce s-o facem? Care-i folosul? Ce avantaj ne aduce? La ce ajuta pentru Mantuire? Bani cheltuiti si greseli la greu, aia inseamna marea. Si cate lucruri de folos nu s-ar putea face cu banii aia …

Daca tot ne straduim, drumul nostru trebuie sa ocoleasca litoralul.

 

sursa

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top