Connect with us

Dezmăț în toaleta unui club din România. Totul a fost filmat cu un telefon mobil. Interzis minorilor

De Citit

Dezmăț în toaleta unui club din România. Totul a fost filmat cu un telefon mobil. Interzis minorilor

Când lucrurile se înfierbântă în cluburi, finalizarea se petrece de cele mai multe ori nu acasă la unul dintre parteneri, unde e mai greu mai ales dacă stau încă cu părinții, ci în toaleta clubului, sau chiar prin locuri publice.

Filmulețul viral pe care l-am primit la redacție este dovada incontestabilă că așa stau lucrurile. Scena surprinsă cu telefonul mobil pe 8 Martie 2015, de un sibian, se desfășoară în toaleta de femei a Cotton Pub. Din replici se vede că astfel de practici sunt normale în toaleta clublui, o altă persoană aflată în toaletă poftindul afară pe indiscretul cu telefonul mobil Acesta insistă însă ulterior și surprinde și continuarea, până când protagoniștii observă că sunt filmați.

 

Te-ar putea interesa si: „Am întâlnit un bărbat la o înmormântare și am făcut amor. Totul a fost bine până când am înțeles ce mi s-a întâmplat”

A întâlnit un tip la o înmormântare și au avut parte de o partidă de amor foarte tare, dar lucrurile nu s-au desfășurat cum și-ar fi dorit.

Și asta pentru că ea și-ar fi dorit mai mult, în timp ce pentru el a fost doar distracție.

„Acest bărbat și-a adus bunica la înmormântarea bunicii mele. Cele două obișnuiau să meargă la bingo împreună. A venit să vorbim la restaurant după înmormântare. El are 27, iar eu 23 și eram cei mai tineri.

Eram încântată să vorbesc cu cineva, care nu are de cel puțin două ori vârsta mea. A început să flirteze cu mine și ne-am înțeles atât de bine încât după ce și-a dus bunica acasă, a venit să mai vorbim.

Am făcut schimb de numere. Trebuia să mă gândesc la bunica mea când am ajuns acasă în acea noapte, dar nu mă puteam opri să mă gândesc la el.

Mi-a trimis mesaj a doua zi. Mi-a spus că se gândește la mine și că trebuie să plece două săptămâni cu muncă și m-a întrebat dacă ne putem întâlni. Așa că atunci când s-a întors, m-a scos în oraș să luăm cina și apoi ne-am dus în apartamentul meu.

M-a sărutat și am avut parte de o partidă de amor incredibilă și am continuat în următoarele nopți să o facem, timp de două săptămâni”, a povestit tânara specialistului de la The Sun.

Însă ceea ce a urmat a fost cu totul neașteptat pentru tânără.

„Mi-a trimis mesaj și mi-a spus că a vrut doar să se distreze, dar nu vrea să mă simt ca și cum s-ar fi folosit de mine pentru partide. Mi-a spus că a adorat nopțile în care am făcut-o și că vrea să repetăm. Mi-ar plăcea să-l văd, dar cu tot pachetul, întâlnire, viață intima și restul. Sunt confuză”, a mai spus fata.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top