Connect with us

Din cauza ANOREXIEI mai avea doar 48 de ore de trăit. 7 ani mai târziu? …O BLONDĂ FATALĂ!

De Citit

Din cauza ANOREXIEI mai avea doar 48 de ore de trăit. 7 ani mai târziu? …O BLONDĂ FATALĂ!

Anorexia este o tulburare de alimentatie care pune in pericol atat sanatatea fizica, cat si snatatea psihica a persoanei afectate. Anorexia este caracterizata prin teama irationala de ingrasare si prin dorinta puternica de a fi cat mai slaba. Este o afectiune psihologica care duce la o scadere drastica a aportului de alimente cu scopul de reducere a greutatii. Boala provoaca pacientei o imagine deformata asupra corpului sau.

Persoana in cauza se vede intotdeauna grasa, chiar si atunci cand este exagerat de slaba. Foarte multi pacienti scad mult sub diagnosticul de subponderal, insa acest lucru nu ii face sa realizeze starea in care se afla.

Gemma Walker avea doar 29 de kilograme când a decis că trebuie să-și salveze viața cu orice preț. A început „cura” de îngrășare, iar acum arată excepțional.

La 21 de ani avea greutatea unui copil de clase primare și medicii care o vedeau o avertizau asupra pericolului care o păștea. După ce a fost salvată de la moarte, Gemma a urmat un tratament intens în urma căruia a început să ia în greutate.

În șapte luni a devenit supraponderală, însă cu atenție și un regim sănătos a reușit să învingă moartea și să arate cu adevărat senzațional.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top