Connect with us

Doar in Vaslui poti vedea asa ceva! Ce facea femeia asta cu gainile dupa ce le jupoaie. Imaginea a devenit virala pe Facebook

De Citit

Doar in Vaslui poti vedea asa ceva! Ce facea femeia asta cu gainile dupa ce le jupoaie. Imaginea a devenit virala pe Facebook

Multe lucruri se spun despre Vaslui, despre oamenii de aici și despre unele obiceiuri pe care aceștia le au. Orașul și locuitorii săi au devenit subiecte ale unor glume răsuflate, ba chiar și motiv de batjocură.

Dacă ai un limbaj mai puțin literar și cu un accent mai pronunțat de Moldova, ești de la Vaslui, dacă ești mai necioplit și cu un comportament mai dintr-o bucată, ești de la Vaslui, iar dacă se fac glume legate de alcool, barurile din sate sau cum își mai educă bărbații nevestele, clar este adus în discuție și Vasluiul.

Știu că locuitorii săi se cam cunosc între ei și veștile circulă repede, mai ales cele rele, dar de ce să nu recunoaștem că așa este mai peste tot. De ce vorbim doar despre lucrurile negative și nu vorbim și despre realizările oamenilor care s-au născut aici…

O femeie din Vaslui a fost fotografiata in timp ce parjolea niste rate. Imaginea a ajuns virala pe Facebook! Dupa ce le-a jupoit, gospodina a pus ratele pe o sarma, aluat arzatorul si a inceput sa le parjoleasca.

Citeste si: Tipul asta nu s-a spalat pe dinti de 20 de ani! OMG cum arata dintii lui! Medicul si-a facut cruce si a facut fotografii! Prea socant!

Igiena orală este foarte importantă, și nu doar din motive estetice, ci pentru sănătatea întregului organism. În copilărie ni se spune mereu să ne spălăm pe dinți, iar pentru adulți devine aproape un ritual. Dar iată că există un bărbat care nu s-a spălat pe dinți de 20 de ani și a simțit nevoia să arate ce se poate întâmpla într-un astfel de caz.

Tânărul în vârstă de 21 de ani pretinde că nu a fost încurajat în copilărie să se spele pe dinți, și a aflat pe propria piele efectele devastatoare ale unei diete nesănătoase alături de lipsa acestui ritual: Jay nu a fost niciodată la dentist și nu s-a spălat pe dinți de 20 de ani.

Dar situația a ajuns într-un asemenea punct încât îi era atât de rușine încât nici la dentist nu s-ar fi dus cu dinții lui. În cele din urmă a decis să ceară ajutor. Acest om apare în cadrul unei emisiuni televizate unde a recunoscut că nu și-a spălat dinții de 20 de ani.

,,De-a lungul anilor am mâncat lucruri nesănătoase, am băut foarte multe băuturi acidulate, și nu am avut deloc grijă de ei. Nu m-am spălat pe dinți deloc”, a mărturisit omul.

În cele din urmă doctorul James Russell, dentistul invitat la emisiune, a arătat cavitatea bucală a pacientului, iar concluzia a fost aceea că trebuie să îi scoată 11 dinți și să îi pună împlanturi. Dinții i-au fost curățați și a primit toate procedurile posibile.

Iată cum arată el acum, Jay a promis ca de acum înainte să se spele pe dinți regulat:

Ce diferenta!

Iată mai multe despre transformarea dinților lui Jay în acest reportaj:

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top