Connect with us

Doctorii nu iti vor spune aceste 4 MOTIVE pentru care ar trebui, intotdeauna, SA URINEZI in dus!

De Citit

Doctorii nu iti vor spune aceste 4 MOTIVE pentru care ar trebui, intotdeauna, SA URINEZI in dus!

De fiecare dată când mergem la toaletă, tragem apa. În acest fel, creşte consumul, iar odată cu el şi factura lunară. Pentru a face economie, o universitate din estul Angliei a iniţiat un program prin care încurajează studenţii cazaţi în campus să facă pipi la duş, ori de câte ori au ocazia. Iată şi alte motive pentru care ar trebui, după părerea reprezentanşilor universităţii britanice, să ne facem o obişnuinţă din asta.

1. Este mult mai economic

Reprezentanţii universităţii au declarat că, dacă studenţii cazaţi în campus ar face pipi în fiecare dimineaţă dub duş, s-ar economisi peste 230.000 de dolari pe an.

2. Este o practică recomandată pentru protejarea mediului

Aceştia au mai spus că într-un an ar putea fi economisită o cantitate de apă care ar umple de 26 de ori un bazin olimpic. În plus, s-ar folosi mult mai puţină hârtie igienică şi, astfel, ar fi tăiaţi mai puţini copaci.

3. Este mult mai igienic

Să faci pipi sub duş este mai igienic decât să te aşezi pe colacul de la toaletă de unde poţi contacta diverse bacterii. Şi, mai mult, fiind sub duş, nu mai este nevoie de hârtie igienică pentru că oricum te speli.

4. Este mult mai curat

De multe ori, când mergem la toaletă, fără să ne dăm seama, stropim şi colacul veceului. Nu ştim de ce se întâmplă una ca asta, dar se întâmplă atât în cazul bărbaţilor, cât şi în cazul femeilor. De multe ori, nu-ţi dai seama şi nu cureţi imediat. Astfel, data viitoare când vei folosi toaleta, te vei aşeza pe colacul deja murdar.

 

sursa

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top