Connect with us

Doi pisoi bengalezi stau pe toboganul copiilor, însă următoarea lor mişcare este adorabilă

De Citit

Doi pisoi bengalezi stau pe toboganul copiilor, însă următoarea lor mişcare este adorabilă

Pisoii se număra printre cele mai drăgălaşe animăluţe de care ne bucurăm ori de câte ori avem ocazia să îi privim jucându-se. De data aceasta câţiva pisoi bengalezi au găsit o distracţie nouă şi anume toboganul copiilor din grădină.

Cum să nu te bucuri când vezi aceşti pisoi adorabili jucându-se cu atâta naturaleţe? Toboganul copiilor a devenit în scurt timp o atracţie pentru aceştia şi fac traseul de urcare şi coborâre incredibil de uşor. Nici chiar prezenţa copiilor nu îi împiedică să se joace în voie.

Unii dintre ei încearcă să se urce direct pe tobogan, însă după cum vedem fără reuşită. Alţi pisoi care s-au urcat deja la înălţime alunecă de-a valma peste cei care se află la baza toboganului creând situaţii de tot hazul. După aterizare urmează o cursă adorabilă prin iarbă pentru ca puţin mai târziu să o ia de la capăt.

Fără îndoială că acestor pisoi toboganul le oferă o porţie de distracţie pe cinste şi nu contenesc să se bucure de acest accesoriu de joacă. În pauzele în care pisoii stau liniştiţi pe tobogan îşi ling lăbuţele şi privesc cu multă curiozitate în jurul lor. Adorabili!

Vezi VIDEO mai sus!!!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x