Connect with us

Dragoste de câine. Şi-a păzit stăpânul căzut în râpă, timp de trei zile, şi i-a salvat viaţa

De Citit

Dragoste de câine. Şi-a păzit stăpânul căzut în râpă, timp de trei zile, şi i-a salvat viaţa

Un bărbat îi datorează viaţa propriului câine, după ce a zăcut inconştient, timp de trei zile, într-o râpă.

Câinele Husky a rămas lângă el, l-a păzit şi a aşteptat ca prin zonă să treacă oameni pentru a-i alerta cu privire la stăpânul său.

Poveste emoţionantă pe munte! Un hunedorean de 62 de ani plecase săptămâna trecută la cules de măceşe, într-o pădure din zona Brădet, de la lângă Petroşani, însoţit de câinele său rasa Husky. Într-un moment de neatenţie, omul a alunecat şi s-a prăbuşit într-o râpă, iar în urma accidentului a rămas în stare de inconştienţă. Câinele a rămas lângă el timp de trei zile şi două nopţi, în care temperatura minimă s-a apropiat de zero grade Celsius. Sâmbătă, întâmplarea a făcut ca prin apropiere să treacă două femei. Nu l-au văzut pe bărbatul prăbuşit, în schimb, au fost simţite de câinele Husky, care a lătrat şi le-a anunţat de prezenţa stăpânului său.

„Noi l-am căutat în zona Brădet, de lângă Petroşani, încă de joi. Plecase dupã măceşe, din câte ni s-a spus, şi nu mai revenise”, explică Dumitru Bârlida, şeful echipei Salvamont din Parâng. “Şi noi, şi jandarmii am periat muntele. Două femei ne-au anunţat că l-au văzut în râpă. Am mers în acel loc si l-am găsit. Bărbatul a supravieţuit fără apă, fără mâncare şi la temperaturi scăzute”, a adăugat Bârlida.

Bărbatul a fost preluat de echipajul Salvamont din zona greu accesibilă şi a fost transportat la spitalul din Petroşani, pentru îngrijiri medicale.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

sursa: click.ro

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top