Connect with us

Drogul care omoară cei mai mulți americani este 100% legal. La fel și în România

De Citit

Drogul care omoară cei mai mulți americani este 100% legal. La fel și în România

Comunitățile din America se simt tot mai amenințate de ceea ce numesc ”drogul legal”.

Cei care îl consumă devin agitați, violenți, își fac rău lor și familiilor lor. Este incredibil de toxic și poate deveni letal atunci când este ingerat în doze exagerate. Tot mai mulți oameni devin dependenți de el, în America descoperindu-se această dependență la aproape trei sferturi din populație.
Drogul despre care vorbesc tot mai des americanii și care este legal nu doar la ei, dar și la noi, în România, este alcoolul. Americanii au desemnat alcoolul ca fiind în topul clasamentului celor mai amenințătoare droguri.
Astfel, alcoolul este pe primul loc, pe locul doi se situează calmantele, locul trei este ocupat de alte droguri nespecificate, iar heroina și marijuana se situează pe locurile 4 și 5.

Numărul celor care sunt dependenți de alcool este cu mult mai mare decât al celor care sunt dependenți de heroină.
În rândul adolescenților, consumul de alcool este cu atât mai periculos cu cât se consideră că le deschide calea către alte droguri precum marijuana și chiar heroina.
Alcoolul este considerat un dorg pentru că provoacă dependență, dar și din cauza efectelor extrem de nocive pe care le are asupra organismului, fie că vorbim de fizic sau de psihic.
Peste 90.000 de oameni mor în America din cauza consumului de alcool, acesta fiind a doua cauză, după fumat, care provoacă cele mai multe decese.

Daca ti-a placut articolul, nu uita sa il DISTRIBUI si pentru PRIETENII tai!

sursa: stiri-virale.com

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top