Connect with us

După celebrul episod cu Boureanu, Mircea Badea a fost oprit de polițiști la 3 dimineața. Polițistul l-a recunoscut și îi zice: „Aaa, domnul Badea!…”

De Citit

După celebrul episod cu Boureanu, Mircea Badea a fost oprit de polițiști la 3 dimineața. Polițistul l-a recunoscut și îi zice: „Aaa, domnul Badea!…”

De necrezut ce-a făcut prezentatorul în acel moment. Ai avea curaj? 😮

Mircea Badea este una dintre cele mai cunoscute figuri de pe micul ecran din România. Nu o dată, prezentatorul Antena 3 a povestit că a fost oprit în trafic de polițiști. Acesta are însă o atitudine ostilă față de cei în uniformă cu care a recunoscut că nu vorbește decât ceea ce este necesar.

În urma episodului în care Cristian Boureanu a intrat în conflict cu un polițist, Mircea Badea a povestit cum procedează el când este oprit de către o patrulă. “Eu am propria mea procedură cu poliția. Felix Rache a fost martor când ne-a oprit poliția. Eu am aroganța de a recomanda procedura. Eu nu vorbesc cu polițistul niciodată. Niciodată! Nici nu mă uit la el”, a spus Badea la Antena 3.

Acesta a continuat: “Eram într-o dimineață, trebuia să plecăm în Deltă într-un teambuilding. Era 3 dimineața. M-a oprit poliția să-mi pună fiola. Am deschis geamul, eu mă uitam în față cu mâinile pe volan, ca în America. I-am dat actele, dar nu m-am uitat la el. Apoi zice: ‘Aaa, domnul Badea! Ce faceți?’ Nu i-am răspuns. Când m-a întrebat dacă am băut, i-am zis că ‘Nu’”. Badea a mai spus: “Rache se uita la mine și zicea că-s nebun. Răspundea el pentru mine în dialogul cu polițistul.”

Prezentatorul a încheiat: “De ce nu vorbesc eu cu polițiștii? Să nu zică că i-am înjurat. E greșit să vorbești cu polițistul

Te-ar putea interesa si: Cum iti dai seama ca esti idiot?

1. Crezi ca politicienii pe care i-ai ales te iubesc, le pasa de tine, asa cum spun la televizor.
Crezi ca zi si noapte ei se gandesc doar sa iti fie tie bine, sa creasca alocatia, sa mareasca pensia. Crezi ca TU esti prioritatea lor.
Atunci sunt sanse mari sa fii idiot.

2. Iei de bune stirile de pe site-uri obscure gen actimelnews, capneclar, etc…
Esti convins ca martienii apar din cand in cand in gradina unuia din Baicoi si ca un oras antic s-a vazut pe cer langa fabrica de mustar din Tecuci.
Pe langa asta, tu iti iei de pe aceste site-uri si informatiile despre sanatate, despre politica. Le mai si distribui pe pagina ta.
In cazul asta, esti idiot.

3. Daca ti se pune intrebarea: „cand ai citit ultima oara o carte?” si tu stai jumatate de ora sa te gandesti, apoi raspunzi: „Acum 10 sau 20 de ani!”… e clar.
Esti idiot.

4. Nu suporti sa fii contrazis de cineva.
Tot ce faci, cand ai o discutie in contradictoriu, este sa repeti sub diferite forme: „Asa e, ca asa zic eu!”
Nu asculti niciodata argumentele celuilalt, tu stii mereu cum e mai bine.
Atunci, da-mi voie sa iti spun: esti idiot.

5. Insulti oamenii, daca au alta orientare sexuala sau alta religie decat a ta.
Crezi ca numai religia ta e buna, iar restul, cei diferiti, nici macar nu ar trebui sa existe.
Atunci e limpede: esti idiot.

6. Urmezi ca oaia tot ce iti spune liderul tau politic.
Daca primarul iti spune sa votezi cu x senator, tu asta faci, fara sa iti pui intrebari. Daca te trimite la miting, tu mergi, ca oaia.
Esti idiot.

7. Daca esti slab si ii desconsideri pe grasi, ii jignesti, numai pentru ca nu sunt ca tine, atunci esti Mircea Badea.
Pardon, esti idiot.

8. Esti convins ca o tanti care abia leaga doua cuvinte in limba romana, murdara, scandalagioaica si agramata, iti vindeca orice boala, iti alunga farmecele, goneste duhurile rele… Si ii mai dai si o gramada de bani.
Esti idiot.

9. Crezi ca esti singurul om din Galaxie care poate face un anumit job, care poate ocupa o functie.
Esti convins ca fara tine s-ar prabusi compania, ar lua foc tot, ar da faliment.
Te crezi un Dumnezeu mai mic.
Semn clar ca esti idiot.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top