Connect with us

Ea a venit pe lume cu un URIAS SEMN DIN NASTERE PE FATA! Ramai UIMIT cand vezi cum arata astazi!

De Citit

Ea a venit pe lume cu un URIAS SEMN DIN NASTERE PE FATA! Ramai UIMIT cand vezi cum arata astazi!

Felul în care arătăm este foarte important pentru multă lume. Bărbații, dar mai ales femeile sunt în stare să facă orice sacrificii pentru a arăta mai bine, chiar dacă de multe ori nu au nevoie.

De aceea este greu de înțeles că există unele persoane care se acceptă așa cum sunt, mai ales dacă vorbim de semne de naștere sau unele handicapuri.

81OKkrm2

 Cassandra Naud este o tânără de 22 de ani din Canada, care s-a născut cu un semn de naștere pe față. Este vorba de o pată negricioasă cu un fel de păr/blăniță deasupra. Și dacă atunci când era mică și-ar fi dorit să scape de acest semn, acum s-a atașat de el și spune că face parte din ea și o ajută să se simtă unică. Părinții au hotărât să nu apeleze la chirurgie plastică, pentru că oricum fata risca să rămână cu cicatrici serioase, după intervenție.
AG7KmKNp

‘Semnul de naștere este o mare parte din mine. Mă face să fiu și să mă simt unică și memorabilă, aspect deosebit de important pentru cariera pe care am ales-o’, spune Cassandra. Aspectul ei nu a împiedicat-o să se îndragostească și să aibă o viață perfect normală, așa cum se poate vedea în fotografiile pe care le postează pe rețelele sociale.

oXvPl9b5

 

Un agent de talente i-a cerut o dată să își îndepărteze semnul de naștere din fotografiile de portofoliu, cu ajutorul Photoshop-ului. Fata a acceptat la început, apoi s-a răzgândit. Ea își aduce aminte cu zâmbetul pe buze de perioada când nu era așa sigură pe înfățișarea ei, când copiii râdeau de ea la școală și venea acasă plângând. Ea se simțea nesigură și tristă.

IGaSbefO

Toate aceste întâmplări sunt de domeniul trecutului acum și Cassandra are o viață normală și este chiar fericită că este diferită, chiar dacă nu toată lumea din jur o înțelege și gândește la fel… Uitându-se în trecutul său, ea ne sfătuiește să fim puternici, să nu ne chinuim să fim sau să părem normali și să ne mândrim cu unicitatea noastră.

uE2PLjOp

Imparte aceasta poveste inspirationala si cu prietenii tai si transmite tuturor ca fiecare este frumos in felul sau!

 

Continue Reading

More in De Citit

To Top