Connect with us

Ea e noua Denisa Raducu a manelelor! E blonda, are aceeasi voce si abordeaza acelasi stil! „Prin tine parca o vad pe Denisa”

De Citit

Ea e noua Denisa Raducu a manelelor! E blonda, are aceeasi voce si abordeaza acelasi stil! „Prin tine parca o vad pe Denisa”

Dupa moartea Denisei Raducu, mai multe cantarete au revendicat statutul de „urmasa” a celebrei maneliste. Nici una nu a avut atat de multe sanse precum Laura.

In studioul in care Denisa a facut primii pasi in muzica se pregateste lansarea noii vedete blonde a manelelor. „Vraciul” Denisei – Marian Vasile si unchiul acesteia – Florin Peste o scot in fata pe Laura, o interpreta blonda care are aceleasi caracteristici fizice si vocale cu ale Denisei.

Laura Ionela Cotoi este un nume pe care fanii manelelor il cunosc de ceva vreme, insa in aceasta iarna, cantareata din Slatina a avut o relansare in forta, cu cateva videoclipuri care au mers direct la inima fanilor Denisei.

„Aduci foarte mult cu Denisa Raducu, ai vocea si stilul ei. Prin tine parca o vad pe Denisa” sau „Ce frumos, imi aduci aminte de Denisa” – sunt doar cateva dintre comentariile fanilor la piesele Laurei.

Citeste si: Izbucneşti în lacrimi! 😭 Melodie scrisă pentru Denisa Răducu! Ce trebuia să facă EA chiar săptămâna asta. „O piesă în care ne regăsim cu toții, din păcate!” Ascult-o şi trimite mai departe, în memoria ei!

În ziua în care Denisa Răducu a murit, Irina Lepa a lansat o melodie scrisă pentru Denisa Răducu. În versurile piesei „Of, tinereţe” se regăseşte orice om. Mulţi au izbucnit în plâns când au auzit cântecul.

Azi, a doua zi de la anunţul că Denisa Răducu a murit, Irina Lepa a făcut public un mesaj emoţionant. De asemenea, manelista a distribuit piesa scrisă în memoria regretatei cântăreţe.

„Cu durere în suflet postez această melodie, un proiect în lucru de câteva luni. Săptămâna aceasta trebuia să îi filmăm videoclipul.

Împreună cu echipa am ales să o postăm în memoria colegei noastre Denisa Răducu, o piesă în care ne regăsim cu toții, din păcate! Uităm să mai trăim pentru noi, așa cum a făcut și ea bucurând milioane de suflete cu piesele și vocea ei de înger :(„, a scris Irina Lepa pe pagina ei de Facebook.

Melodia Irinei Lepa scrisă în memoria Denisei Răducu se numeşte „Of, tinereţe”.

Versurile melodiei „Of, tinerete (R.I.P. Denisa Raducu), cântată de Irina Lepa

Cum ajunge viața omului
Când se pune la mână banului
Fericirea și zilele însorite
Vezi cum trec pe lângă ele, așa grăbite…

Of, tinerețe, abia azi văd că nu pot
Să dau la schimb vreo avere, să te-aduc la loc
Of, tinerețea mea, floarea mea frumoasă
Vino să-ți dau bani câți vrei pe anii din viață…

Nu luăm seama că trece așa mult timp
Și din viață ne mai rămâne un pic
Toți anii frumoși după bani alergăm
Iar la bătrânețe zilele ‘napoi le vrem…

Of, tinerețe, abia azi văd că nu pot
Să dau la schimb vreo avere, să te-aduc la loc
Of, tinerețea mea, floarea mea frumoasă
Vino să-ți dau bani câți vrei pe anii din viață

Of, tinerețe, abia azi văd că nu pot
Să dau la schimb vreo avere, să te-aduc la loc
Of, tinerețea mea, floarea mea frumoasă
Vino să-ți dau bani câți vrei pe anii din viata…

Denisa Răducu va fi condusă pe ultimul drum marţi, iar până atunci trupul său va sta la capela cimitirului Bellu. Regretata artistă va fi înmormântată la Ștefănești.

Ce diagnostic i-a fost pus Denisei Răducu

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Din păcate, nimic nu a salvat-o. Regretata artistă s-a stins din viaţă pe 23 iulie, la vârsta de doar 27 de ani.

Decesul a survenit după ce a intrat în stop cardio-respirator, potrivit declaraţiilor făcute de Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov. Un echipaj a ajuns în apartamentul cântăreţei la ora 04.39, acesta fiind urmat de un al doilea echipaj cu medic.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top