Connect with us

Ea este femeia care nu a dat bani pe mâncare timp de 8 luni de zile, a mâncat mereu foarte bine, și spune că e un alt om.

De Citit

Ea este femeia care nu a dat bani pe mâncare timp de 8 luni de zile, a mâncat mereu foarte bine, și spune că e un alt om.

Ea este femeia care nu a dat bani pe mâncare timp de 8 luni de zile, a mâncat mereu foarte bine, și spune că e un alt om. Uite de unde își lua mâncarea și de ce a făcut asta: ,,După 8 luni, am plecat în…”

Amanda Holden avea un vis, și, pentru a economisi bani, a decis să nu mai cheltuiască pe mâncare. Prima dată a vrut să facă asta timp de 6 luni. A observat că cheltuia mulți bani pe lucruri care nu îi erau necesare atunci când era cu colegii. În cele din urmă experimentul ei a durat 8 luni, iar femeia spune că a schimbat-o.

Ce mânca? Se hrănea cu resturile oamenilor, ba chiar căuta și în tomberoane. La serviciu, colegii îi ofereau ei ceea ce le rămânea lor, după prânz: ,,Lucram într-un loc cu mulți bărbați, așa că rămânea mereu mâncare, mi-o dădeau mie. Am spus prietenilor mei apropiați de la birou.

Am vorbit deschis despre asta, și majoritatea dintre ei m-au susținut. Au fost și dăți când nu găseam resturi și eram obligată să cumpăr mâncare. Nu am făcut niciodată foamea, nu a fost niciodată vorbea de a-mi face mie însămi rău, pur și simplu făceam tot ce puteam”.

În acest fel a reușit Amanda să strângă 30.000 de dolari în 8 luni, iar asta i-a permis să își îndeplinească visul – să călătorească în America de Sud. Călătoria a făcut-o să devină o altă persoană, iar când a revenit în țara ei, a devenit consilier, acum îi ajută pe oameni să economisească.

Cel mai important lucru pe care l-a învățat este acela că nu avem nevoie de tot ceea ce cumpărăm.
Cheltuim bani degeaba.

Voi ce părere aveți? Ați putea face o încercare? Ați putea economi în acest fel?

Anunţul unui român care vinde un VW Passat pe un site a ajuns viral! Ce a putut să scrie

Anunţul postat de un piteştean pe un site de vânzări maşini ne arată cât de creativ pot fi românii când vine vorba despre autoturismele lor. Bărbatul încearcă să-şi vând VW Passat din 2008 şi a construit o descriere narativă menită să-i atragă pe potenţialii clienţi.

“Nemtoaică sănatoasa si frumoasa, caut sa-mi refac viata alaturi de tine. M-am născut în 2007 in Germania, dar la sfarsitul anului 2014 am calatorit în România, mi-a placut si am ramas aici. Încă de la început am avut o relatie deosebita fiind fidelă unicului meu stapan, un domn cochet care, deşi mă iubeste, zice ca nu poate cu doua deodata.

A ales-o pe ailalta … treaba lui! Şi câte am facut pentru el … vara sau iarna, pe soare, ploaie sau ninsoare, l-am dus peste tot fara sa ma plang de nimic. Cat timp am fost cu el nu i-am cerut decat sa ma duca regulat la inspectie la cei care mi-au dat viata. Nimic altceva!

Să ştii că nici la mancare nu sunt pretentioasă. Daca te porti frumos cu mine pot sa beau si doar 5 litri la suta. Daca mi-am facut plinul pot sa merg si peste 1000 de km. Am doar 2000 cmc, DSG in talie. Desi lumea zice ca nu mai sunt chiar tinerica, sa stii ca ma tin foarte bine, nu ma dor articulatiile, n-am nici liftinguri si nici botox si nici nu ma fardez.

Am carnet de sanatate la zi si am iesit foarte bine la toate verificarile. Am analizele si vaccinurile la zi. Doctorii mei spun ca mai am multi ani inainte. Daca ai indoieli facem un test la medicul tau.

Port haine din stofa, de care am avut grija si sunt ca noi! O să-ţi placă vara că nu sunt prea încinsă când te lipesti de mine si o să-ţi placă şi iarna că nu sunt respingator de rece.

In plus, oricand ai nevoie te încălzesc la spate şi chiar la fund. O să te rasfat ceva ce n-ai vazut … am CD/mp3 si pot să-ţi cant orice melodie. O sa am eu grija sa aprind farurile cand se face noapte.

O sa am tot eu grija sa pornesc stergatoarele cand ploua. Practic, tu doar trebuie sa te bucuri de placerea condusului, desi de mentinerea vitezei ma pot ocupa tot eu…Am toate filtrele, uleiul, distributia, cauciucuri iarna si volanta noi-noute, astfel ca dupa ce incepem relatia noastra sunt gata sa mergem oriunde impreuna fara sa iti mai cer nimic in schimb. Vreau doar sa te fac fericit(a)!
Suna-mă acum!

PS: asa cum am precizat mai sus, stapanul ma da pentru ca mai are una, cu a doua nu are ce face si s-ar lipsi de mine si pentru putin mai putin. Ce sa-i fac? I s-a pus pata pe mine. Si cat l-am iubit…”, este descrierea pusă la anunţ.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top