Connect with us

El e Gabriel, prima papusa masculina destinata femeilor. Iata ce „DOTARI” are si cat costa un exemplar

De Citit

El e Gabriel, prima papusa masculina destinata femeilor. Iata ce „DOTARI” are si cat costa un exemplar

El este Gabriel si pare cat se poate de real. Daca pana acum existau doar papusi care sa ii satisfaca pe barbati, de acum exista si exemplare masculine, facute special pentru femeile dornice de senzatii tari.

Pentru aspectul cat mai realistic, o renumita fabrica producatoare de papusi gonflabile a colaborat cu faimoasa s€xoloaga britanica, Karley Sciortino.

Femeia îl recomanda cu caldura pe Gabriel pentru ”dotarile” sale. Prin acest demers, Karley vrea sa demonstreze ca şi femeile pot avea ”intimitati” cu o papusa s€xuala. Mai mult, asa s-ar distruge crezul conform caruia ele pot face amor doar daca sunt implicate sentimental.

Cele care vor să-şi achiziţioneze o astfel de jucărie trebuie să ştie că preţul variază. ”Modelul de bază” costă şase mii de dolari, iar personalizarea – păr, culoare sau alte caracteristici – poate ajunge între 25 de mii de dolari şi 30 de mii de dolari.

Citeste si: Femeia asta a ajuns la spital arătând așa, nu scotea niciun cuvânt, medicii nu știau nici ce a pățit, nici cum să o ajute. Când le-a spus în sfârșit ce făcuse, s-au închinat: ,,Doamnă, cum de v-a trecut prin cap așa ceva?!”

O poză foarte ciudată a apărut pe rețelele sociale și pe site-urile online. În imagine poate fi văzută o femeie care stă liniștită în sala de așteptare a unui spital, vizibil supărată din cauza situației în care se afla, dar cine nu ar fi?! Femeia are o adevărată cască solidă de spumă poliuretanică pe cap.

Dar asta nu e tot, de spumă se lipiseră ramuri de copaci și frunze, ceea ce a dus la speculația că ar putea fi vorba despre mai mult decât o simplă greșeală.

Despre această femeie știm doar că este din Europa de Est, și că, din greșeală, în loc să ia spuma de păr, a luat spuma poliuretanică, folosită în construcții, așa a ajuns la spital. Poza aceasta este cel mai bun exemplu care ne convinge complet despre cât de important e să citim etichetele produselor pe care vrem să le folosim, de preferat înainte de a le folosi.

Acest tip de spumă este folosită de meșteri pentru tot felul de situații: scurgeri, umplerea găurilor în timpul construcției, dar suntem siguri că aceasta nu este folosită foarte des drept produs de îngrijit părul…

Priviți întreaga poză:

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top