Connect with us

Era în stația de autobuz când un bărbat periculos a venit la ea și i-a cerut banii și telefonul. În 2 secunde l-a făcut să fugă fără să țipe, fară să-l lovească.

De Citit

Era în stația de autobuz când un bărbat periculos a venit la ea și i-a cerut banii și telefonul. În 2 secunde l-a făcut să fugă fără să țipe, fară să-l lovească.

– Era în stația de autobuz când un bărbat periculos a venit la ea și i-a cerut banii și telefonul. În 2 secunde l-a făcut să fugă fără să țipe, fară să-l lovească. Cum a scăpat fata de tâlhar e de-a dreptul uimitor: –

Julie Dragland, o femeie de 32 de ani din California a trecut prin experiența vieții eu atunci când aștepta trenul în orașul Daly.

Femeia s-a așezat pe unul dintre scaunele de pe peron și și-a deschis telefonul. Cineva pe care nu a apucat să-i vadă fața i-a strecurat un bilețel în poală.
Pe bilet scria că trebuie să îi dea portofelul celui din spatele ei fără să se întoarcă, altfel va fi rănită.

„În acest moment sunt îndreptate către tine două arme. Dacă vrei să trăiești, dă portofelul și telefonul celui din spatele tău. Nu te întoarce cu totul și fii discretă.”, erau cuvintele scrise pe bucata de hârtie.

Julie trăia un coșmar. Nu voia să îi dea bunurile, așa că a încercat să semnalizeze cuiva că are nevoie de ajutor. A șoptit cuvântul „ajutor” în speranța că cineva îi va putea citi pe buze, dar din păcate, încercarea ei nu a atras atenția nimănui.

La un moment dat, femeia și-a amintit de un episod din serialul „Lege și Ordine” și a încercat tactica învățată acolo. S-a culcat pe o parte, și-a închis ochii și a început să se miște de parcă avea o criză de epilepsie.

„Probabil că am arătat ridicol. Am început să plâng și să tremur”, a declarat Julie.
Chiar și așa, tactica a funcționat, mulți oameni s-au apropiat de ea pentru a-i acorda primul ajutor. Femeia le-a dat bilețelul pe care îl primise. În confuzia creată, tâlharul s-a făcut nevăzut.

Poliția a examinat mai târziu filmările în care apărea bărbatul care i-a dat bilețelul Juliei, dar nu au reușit să identifice bărbatul rău intenționat.

*tactica*

Atenție mare! Așa poți să rămâi FĂRĂ NICIUN BAN pe card! Uite cea mai nouă metodă de FURT inventată în urmă cu puțin timp! DISTRIBUIE să se ferească și alții de ea

Alerta pentru toti cei care folosesc carduri la cumpărături sau pentru a scoate bani din bancomate. Iata o noua metoda prin care esti furat!

Un internaut a scris pe o rețea de socializare o dezvăluire care ne privește ne pe toți cei care avem bani în bănci și îi retragem de la bancomat. O nouă metodă de a fi furați a fost descoperită de acesta.

Tânărul, citat de A1.ro povestește că totul a început când a fost nevoit să efectueze o plată cu cardul, la o benzinărie. Relatăm mai jos dezvăluirea bărbatului:

„Atentie cand platiti cu cardul! Undeva la inceputul anului am fost la o benzinărie să alimentez cu benzina si neavand cash la mine am platit cu cardul. Cand m-am dus la ghiseu vanzatorul mi-a luat cardul l-a trecut printr-un POS identic cu unul normal si mi-a inmanat un terminal, pe care scria numele unei bănci, ca sa introduc codul PIN. Dupa ce am introdus codul PIN acesta a luat terminalul si l-a pus pe ghiseu. Dupa un minut mi-a spus ca nu a functionat tranzactia si sa mai introduc inca odata codul PIN. De data asta el a trecut cardul prin POS-ul bancii si tranzactia s-a efectuat cu succes. Numai ca, prima data, el mi-a copiat banda magnetica a cardului si de asemenea codul PIN. Asta s-a intamplat undeva la inceputul săptămânii.

Vineri, cand m-am uitat in cont am avut surpriza sa vad ca tocmai ridicasem numerar de la Londra. Se pare ca mi-au reprodus cardul si l-au folosit pentru ridicari de numerar. „Norocul” meu a fost ca am sesizat din timp ridicarile de numerar si am reusit sa blochez cardul. Paguba a fost destul de mare si banca oricum nu te despagubeste deoarece e „PIN based transaction”. In concluzie daca cineva iti spune ca nu a functionat tranzactia si-ti spune sa mai introduci inca o data codul PIN, atunci trebuie sa-ti arate un bon pe care scrie motivul din care nu a fost acceptata prima data tranzactia.

Daţi-mi voie să vă atrag atenţia asupra unei noi forme de înselătorie, apărută de curând, şi care, din păcate ne-a atins şi pe noi în Europa. Mecanismul înşelătoriei este următorul: pe telefonul mobil apare o înştiinţare privind un apel nepreluat. Înştiinţarea poate apărea chiar fără ca telefonul să fi sunat vreodată. Dacă proprietarul telefonului, văzând de ce număr e vorba, iar dacă acesta incepe cu +39…, +390…, +391…., +392…, +393…, +394… (în cazul depistat de noi era numărul 393193260045), îl sterge imediat, nu se va întâmpla nimic. Dar dacă sună la acel număr va deveni victima infractorilor.

În cazul concret, titularul telefonului a sunat la numărul respectiv, nu a mai avut posibilitatea să întrerupă convorbirea, costurile înregistrate pe factură depăşind 2.000 de euro. Din informatiile primite de la Ministerul de Interne e vorba de mai multe astfel de cazuri. De aceea vă rog, în ideea prevenirii altor cazuri, transmiteţi această informaţie cât mai multor oameni.”

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top