Connect with us

Este INCREDIBIL ce a facut aceasta mamica dupa ce a inceput sa isi alapteze bebelusul intr-o cafenea

De Citit

Este INCREDIBIL ce a facut aceasta mamica dupa ce a inceput sa isi alapteze bebelusul intr-o cafenea

În timp ce își alăpta copilul într-o cafenea, a observat că este privită cu scârbă de o femeie. Reacția ei e incredibilă!

Totul a început în momentul în care Ashley Kaidel, o proaspătă mămică, a început să își alăpteze copilul într-o cafenea. În imagine se poate vedea cum, Ashley stă la masă cu fiul ei în brațe și îl hrănește. În loc să își privească fiul cu dragoste, așa cum ar face orice mamă în această situație, ea se uită insistent în altă parte.

“În această imagine se vede cum mă uit în zare. În realitate, mă uit în ochii unei femei care mă privea insistent. Această femeie se uita la mine cu dezgust, cu scârbă și clătina din cap încercând să mă facă să-mi fie rușine și să îmi acopăr sânul.” a scris femeia pe Facebook.

Proaspăta mămică nu s-a lăsat influențată de această femeie și nu a vrut să se acopere, așa că a continuat să o privească în ochi tot timpul cât şi-a alăptat copilul. Dezamăgită de această situație, Ashley s-a hotărât să împărtășească povestea ei pe Facebook, pentru a încuraja și alte mame care au fost criticate că alăptează în public.

Ashley este de părere că mamele nu ar trebui să se simtă rușinate sau să creadă că deranjează celelalte persoane dacă își alăptează copilul în public. Ea susține că alăptarea copilului este ceva natural, iar dacă acestuia i se face foame, tu, ca mamă, trebuie să îl hrănești. “Nu îmi alăptez copilul în public pentru a atrage atenția asupra mea, ci pentru că îi este foame bebelușului și pentru că este un proces normal. Sânii mamelor au fost făcuți pentru a susține viața bebelușului nostru. Eu mi-am hrănit copilul la sân în acel restaurant, iar ceilalți oameni au folosit lingura sau furculița pentru a se hrăni. Din punctul meu de vedere nu există nicio diferență”, a mai spus aceasta.

Ashley este dezamăgită de faptul că mulți oameni spun că atunci când o mamă vrea să își alăpteze copilul să se ducă într-un loc ferit, unde să nu mai fie alți oameni. “Nu îți izola copilul pentru că trebuie să îl hrănești. Dacă sunt persoane pe care le deranjează, pur și simplu să nu se uite!” a mai scris ea pe Facebook.

Puține mame ar avea curajul să facă ce a făcut Ashley, însă, din punctul meu de vedere, femeia a făcut totul pentru fiul ei. Nici-o altă mamă nu ar trebui să se lase influențată de părerile celor din jur, pentru că alăptarea copilului este un proces cât se poate de normal.

Sunteți de acord cu ea?

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

sursa: vocea-romanilor.ro

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top