Connect with us

EXPERIMENT SOCIAL: Ea cere bani pentru IMPLANTURI, iar el pentru MÂNCARE. Priviţi reacţia trecătorilor! Iți pierzi încrederea în umanitate…

De Citit

EXPERIMENT SOCIAL: Ea cere bani pentru IMPLANTURI, iar el pentru MÂNCARE. Priviţi reacţia trecătorilor! Iți pierzi încrederea în umanitate…

Dacă aţi avea o sumă de bani chiar şi derizorie prin buzunare, oare cui i-aţi oferi… unui om fără adăpost care cerşeşte pentru mâncare sau unei tinere voluptoase care îşi doreşte mărire de sâni?

La această întrebare au fost puşi să răspundă printr-un simplu gest trecătorii de pe una din străzile din Miami. Rob, tânărul care ne prezintă acest experiment social, a jucat rolul unui om al străzii care avea scris pe un carton în faţa lui „Need money for food” („Am nevoie de bani pentru mâncare”), iar Maria, o tânără dezinvoltă şi fără inhibiţii, îşi exprimă dorinţa de a căpăta bani pentru a-şi pune implanturi la sâni.

Surprinzător, o mulţime de oameni au trecut pasivi pe lângă Rob fără să-i acorde nicio atenţie şi cu atât mai mult vreo sumă de bani. Bărbatul a cerut tuturor în mod insistent o sumă de bani pentru a-şi procura de mâncare, însă fără succes.
În comparaţie cu acesta, Maria a fost mult mai „norocoasă” deoarece o mulţime de oameni atât bărbaţi cât şi femei au fost atraşi ca un magnet de locul în care aceasta se postase alături de un mesaj explicit.

Poate din curiozitate sau poate pentru că postura şi dorinţa ei era una mai puţin obişnuită aceştia s-au oprit lângă ea, au purtat o conversaţie agreabilă, au făcut fotografii împreună cu ea şi chiar au făcut donaţii în bani.

Mai târziu Rob şi Maria s-au apropiat unul de altul pentru a putea descoperi încă o dată reacţia trecătorilor. Şi de această dată rezultatul a fost mai mult decât îngrijorător. Experimentul social a fost destul de vizualizat în mediul virtual şi poate din această perspectivă ar putea fi un exemplu de viaţă adevărată, însă extrem de tristă prin atitudinea nejustificată a celor implicaţi.

sursa

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top