Connect with us

Femeia de jumătate de tonă a slăbit aproape 400 de kilograme! Cum arata ACUM, la 2 ani de cand a fost acuzată că si-a ucis nepotul!

De Citit

Femeia de jumătate de tonă a slăbit aproape 400 de kilograme! Cum arata ACUM, la 2 ani de cand a fost acuzată că si-a ucis nepotul!

In anul 2011, Mayra Rosales soca o lume intreagă nu atat prin greutatea ei, cât prin faptul că si-ar fi sufocat din greseală nepotul, rostogolindu-se pe el.

La inceputul anului trecut, femeia care cantărea aproape 500 de kilograme a fost achitată in procesul in care era acuzată că si-a sufocat nepotul, iar de atunci viata ei s-a schimbat.

19

Procesul a fost unul lung, iar intr-un final Mayra a recunoscut că sora ei este adevărata criminală, iar ea nu a dorit decat sa-i ia apărarea.

61420543

Si expertizele medicilor au confirmat faptul că nepotul femeii de 468 de kilograme a decedat in urma loviturilor pe care Jaime, sora acesteia, i le-a aplicat.

61420546

De cand a fost achitată, in luna ianuarie 2012, Mayra s-a decis să slăbească. Si a reusit. Ce-i drept, ea a urmat o dietă draconică, ajungând acum să cântărească 90 de kilograme si a fost mereu monitorizată de o echipă medicală.

61420545

Postul de televiziune TLC va difuza un documentar despre cazul femeii, dar până atunci ea a publicat, pe o retea de socializare, o imagine cu noua ei infătisare.

94

Continue Reading

More in De Citit

To Top