Connect with us

Forma NASULUI spune multe despre PERSONALITATEA ta!

De Citit

Forma NASULUI spune multe despre PERSONALITATEA ta!

Caracteristicile noastre faciale spun foarte multe despre noi ca indivizi. Deși noi nu putem spune cu adevarat totul despre o persoană doar din aspectul fizic, există anumite caracteristici care dezvăluie personalitatea fiecarui om!

forma_nasului_dezvaluie_personalitatea_si_caracterul_21880500

1. Nasul roman

Nasul roman este drept, cu o mica proeminenta la radacina. Are vârful in jos și acest lucru indică o personalitate foarte puternica. Aceasta nu înseamnă că persoana este impulsiva, dar se laudă cu abilitatea de a convinge oameni să ia măsuri. Acest nas apartine unui om grijuliu, atent , cu o inima calda și influentabil, abitios, lider.

2. Nasul nubian

Nasul este scurt în lungime, dar lat. Este intalnit mai putin decat celelalte forme. Acesta indică o persoană pasională și creativă, cu foarte mult farmec si deosebit de atragatoare.

3. Nasul carn

Nasul este  lung si curbat, cu o pantă aproape concavă și vârful în sus. Acești oameni sunt adesea optimiști, pozitivi, entuziasti și au o legătură puternică cu familia și prietenii.

4. Nasul grecesc

Este lung si drept, cu o creastă îngustă. Oamenii care au acest nas se bazează pe fapte, au o inteligenta iesita din comun, sunt si foarte altruisti, sunt disciplinati, datorita organizarii de care dau dovada tind sa aiba succes in viata si cariera.

5. Nasul soim

Nasul este lung . Creasta in sine este de obicei curbata si este foarte proeminenta. O trăsătură foarte puternica pe care acești oameni o posedă este că, de fapt, nu le pasă ce cred alții despre ei.

6. Nasul ceresc

Nu este un nas foarte comun și seamănă oarecum cu cel cârn. Cu toate că aceste nasuri sunt considerate a fi foarte atractive, studiile au arătat că persoanele care le poseda se lupta pentru a ajunge la maturitate fizică și spirituală.

7. Nasul acvilin

Este genul de nas orientat catre buza, cu osul rotunjit. Oamenii care au  acest nas sunt, în general, doamnele și domnii dominanti, care sunt considerati tacticieni cu o minte de afaceri.

sursa:stiri-virale.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top