Connect with us

FOTO: El este ELI! Drăguțul minune NĂSCUT FĂRĂ NAS!

De Citit

FOTO: El este ELI! Drăguțul minune NĂSCUT FĂRĂ NAS!

Eli este un pusti tare simpatic. A avut nesansa sa vina pe lume cu o afectiune rara, arhinie congenitala, ceea ce il face sa nu aiba nasuc si sa nu poata respira decat pe gura.

Eli s-a nascut in martie 2015. Mama lui a aflat abia in ziua in care l-a adus pe lume ca are aceasta problema, la ecografiile din timpul sarcinii parea ca baietelul se dezvolta normal. Brandi McGlathery nu a apucat sa isi tina in brate copilasul decat cateva minute, imediat apoi el a fost preluat de medicii care i-au acordat ingrijiri speciale. Afectiunea de care sufera Eli este foarte rara, doar 47 de persoane din lume au aceasta “problema”.

Baby-Born-Without-Nose-Eli-Thompson01

Baby-Born-Without-Nose-Eli-Thompson02

Pentru ca nu poate manca si respira in acelasi timp, micutului din Foley, Alabama, i s-a facut o traheotomie, o mica incizie la nivelul gatului pentru a-i permite sa respire.

Baby-Born-Without-Nose-Eli-Thompson03

Baby-Born-Without-Nose-Eli-Thompson06

Eli a petrecut foarte mult timp in spital si periodic revine pentru ca medicii sa se asigure ca totul este in regula cu el. Parintii au invatat sa il iubeasca si sa il accepte asa cum este. Micutul este simpatic foc, in ciuda faptului ca nu are nas.

Eli si parintii lui au avut ocazia sa o cunoasca pe Tessa, o fetita care s-a nascut fara nasuc. Pustoaica a intrat de ceva timp pe mana medicilor care vor sa ii construiasca nasul. Operatiile se fac periodic, la interval de cativa ani, pe masura ce Tessa creste si se dezvolta, fiind nevoie de incredibil de multe interventii pentru a o face sa arate cat mai aproape de normal.

Baby-Born-Without-Nose-Eli-Thompson09

Baby-Born-Without-Nose-Eli-Thompson11

Eli si Tessa s-au indragit din prima clipa. Fetita l-a mangaiat si l-a pupat pe prietenul ei de doar cateva luni, iar parintii lor au stat de vorba si s-au incurajat reciproc. In curand si Eli va fi supus primei operatii de constructie a nasului.

sursa:supertari.ro

Continue Reading

More in De Citit

To Top