Connect with us

Fotografia cu Ana Maria Mocanu si cu Babi Minune! Uite cum se pozau cei doi impreuna, pe vremuri, langa gramezile de gunoi! Erau saraci lipiti pamantului

De Citit

Fotografia cu Ana Maria Mocanu si cu Babi Minune! Uite cum se pozau cei doi impreuna, pe vremuri, langa gramezile de gunoi! Erau saraci lipiti pamantului

Fotografie incredibila cu Ana Maria Mocanu si cu Babi Minune! Uite cum se pozau cei doi impreuna, pe vremuri, langa gramezile de gunoi! Pe dansatoare n-ai cum s-o recunosti!

Ana Maria Mocanu si Babi Minune se cunosc de multi ani.

Desi a renuntat la televiziune, unde anima un show, Ana Maria Mocanu a avut nenumarate aparitii in clipurile manelistilor autohtoni, unde isi etala formele lucrate la sala sau de bisturiu.

Din perioada in care era insa o mare necunoscuta dateaza o fotografie senzationala, in care dansatoarea este de nerecunoscut acum, mai ales ca se afisa cu Babi Minune, solist pe val in ziua de azi, pe atunci doar un pusti care aparea intr-o telenovela romaneasca.

Si decorul ales pentru shooting a fost memorabil, in spatele celor doi existand o adevarata groapa de gunoi!

ANA MARIA MOCANU ȘI-A DAT PANTALONII JOS, S-A APLECAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ FACĂ ASTA! I-A LĂSAT MASCĂ PE TOȚI

Ana Maria Mocanu a dispărut din lumina reflectoarelor după e s-a retras din televiziune, dar focoasa șantenă face în continuare ravagii cu formele ei. Recent, fosta asistentă tv a publicat un videoclip de la un salon de înfrumusețare, acolo unde s-a dus pentru a se epila. Vedeta s-a lăsat filmată dezbrăcându-se și a lăsat să se vadă totul, spre deliciul fanilor ei.

„Se vede că fac sport?”, și-a întrebat ea fanii în timp ce se dezbrăcat. În loc să se urce pe masa de cosmetică, Ana Maria Mocanu a început să danseze lasciv și să fredoneze o melodie, îmbrăcată doar în chiloți și un tricou scurt. În tot acest timp, cosmeticiana care urma să o epileze o aștepta răbdătoare, în timp ce Ana Maria Mocanu își făcea de cap în salon. „Se vede, nu? Sunt și eu mai bombată!”, a continuat vedeta.

Viața fostei asistente tv s-a schimbat radical în ultima perioadă. Ana Maria Mocanu a lăsat viaţa de noapte pentru cea de familie. Fosta asistentă a lui Capatos are o viaţă nouă în Spania, iar în România vine doar în vizită. Chiar dacă s-a mutat cu iubitul ei, Ana Mocanu îşi ţine în continuare fanii la curent cu activităţile ei.

Cum arăta Ana Maria Mocanu, la vârsta de 5 ani. Ana Maria Mocanu, fosta colegă a Danielei Crudu de la „Un show păcătos”, a plecat de la show-ul difuzat de Antena 1, anul trecut, la sfârșitul lunii septembrie.

Atunci, Ana Maria Mocanu a plecat de la ”Un show păcătos”, a dezvăluit, în sfârșit, și care sunt planurile sale de viitor.

De dragul iubitului ei, Ionuț, fosta roşcată spunea că a decis să se mute din România în Spania, acolo unde vrea să-şi întemeieze o familie și să facă un copil.

De altfel, în ultima vreme, s-au înmulțit zvonurile care spun că fosta asistentă TV Ana Maria Mocanu ar fi însărcinată, alimentate și de lipsa ei de pe micul ecran, dar și de relația ei cu Ionuț, un român stabilit în Spania, la Barcelona.

Iată că fosta asistentă a lui Capatos a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu ea când era mică. Mai precis, la vârsta de 5 ani. Alături de un mesaj scurt și cuprinzător, care descrie foarte bine imaginea: “De mică… am fost zâmbăreață”!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top