Connect with us

Giani Kirita, cearta cu Faimosul Catalin Cazacu! S-a ajuns la amenintari: “O sa vezi tu in casa”. Cazacu nu s-a lasat mai prejos si i-a raspuns la misto

De Citit

Giani Kirita, cearta cu Faimosul Catalin Cazacu! S-a ajuns la amenintari: “O sa vezi tu in casa”. Cazacu nu s-a lasat mai prejos si i-a raspuns la misto

Exatlon 25 martie. Giani Kirita, cearta cu Faimosul Catalin Cazacu

Echipa Faimosilor a pornit la lupta in editia Exatlon 25 martie, desi au dezavantajul noului regulament, acestia nu se lasa.

Dupa ce a castigat in fata Razboinicilor, desi acestia au continuat sa-l aleaga pe Oltin, Giani l-a mustrat pe Cazacu in mod ironic.

“Ce faci, ma? Il lasi sa traga si te uiti la el? Il lasi si dupa arunci si tu? Sa nu mai faci asta, te rog eu mult. Ei au de jucat cu fetite, cu copiii cu batranii. Si tu si Vali o sa aveti probleme acasa”, a spus Giani.

“Lasa ca au meci greu dupa (n.r.- urma sa joace contra lui Oltin)”, a spus Cazacu.

Ce mesaje a primit Ana Roman, din Dominicana, de la Catalin Cazacu! Asta este dovada ca faimosul minte?! “Mi-a scris pana cand i s-a confiscat telefonul. Imi zicea…”

Ce mesaje a primit Ana Roman, din Dominicana, de la Catalin Cazacu! Asta este dovada ca faimosul minte?!

Ana Roman a comentat in direct mesajul transmis de fostul sau iubit, Catalin Cazacu, tocmai din Republica Dominicana, dar si declaratiile facute de Cream.

Cu lacrimi in ochi, Ana a marturisit ca nu intelege de ce a declarat lucrurile alea.

“Nu stiu exact la ce se refera. O sa vedem ce inseamna cand se intoarce. Eu l-am sustinut sa mearga in emisiune. Eu nu am inteles de ce a spus ca situatia de acasa este complicata. Daca el le numeste chestii, ce pot sa spun.

Eu i-am propus sa ma mut la o prietena cat este el plecat, nu-mi place sa stau singura, insa mi-a zis sa raman acolo pentru ca aia este si casa mea. Am ramas foarte dezamagita de comportamentul lor, chiar si al ei. Dar sa spunem ca nu a stiu, el este mai vinovat.

Prima data nu am dat importanta pentru ca eu am iesit la masa cu Giani si cu Catalin. Giani a tot facut glume: “Claudita, Claudita”. L-am intrebat pe Catalin ce se intampla si mi-a zis ca sunt impreuna. Poate a inteles el gresit”, a declarat Ana Roman la WOWbiz.

“A fost foarte dureros, am fost extrem de dezamagita de comportamentul lui. Claudia mi se pare o femeie indragostita. Pe el il cunosc si nu cred ca este”, a spus Ana cu lacrimi in ochi.

Nu a mai suportat! Ce a facut iubita lui Catalin Cazacu, dupa ce el a spus cat de afectat este din cauza ca a fost eliminata Claudia Pavel de la Exatlon

Catalin Cazacu a fost extrem de suparat, dupa ce Claudia Pavel a fost eliminata din cadrul competitiei Exatlon.

“Nu-mi vine sa cred ca a plecat un om de care eu eram foarte apropiat. Suntem o specie care nu suntem facuti sa traim singuri. In cazul ei, ma bucur ca este acasa cu copilul ei.

Trebuiau sa fie nominalizati cei doi noi veniti. Nu e usor sa pierzi un om care a stat atata vreme aici. Ne-am atasat unii de altii si ajung sa-ti lipseasca dupa ce pleaca. Nu e usor, dar asta e, sunt obisnuit cu lucrurile grele”, a spus Catalin Cazacu.

Dupa ce barbatul a spus cat de greu ii este, iubita lui, Ana Roman, a iesit in oras cu fetele. Ea si prietenele ei au mers la un restaurant din Capitala.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top