Connect with us

„Ginerele” Andreei Esca a fost întrebat care e dimensiunea „comorii” dintre picioare. Mario Fresh a răspuns prompt

De Citit

„Ginerele” Andreei Esca a fost întrebat care e dimensiunea „comorii” dintre picioare. Mario Fresh a răspuns prompt

Mario Fresh, artistul cunoscut ca „fiul vitreg” al lui Alex Velea, și-a revăzut iubita, pe Alexia Esca, dupa ce aceasta a fost plecată pentru o perioadă din țară. Imediat cum s-au întâlnit au făcut un selfie.

Fotografia a fost urcată de cântăreț pe contul personal de socializare, iar, la scurt timp, una dintre fane i-a adresat o întrebare indiscretă iubitului Alexiei: “Care e mărimea penisului tău?”.

Cum nu a primit un răspuns imediat, tânăra a venit cu o completare: “O ai mică, sunt sigură!”. A fost momentul în care “ginerele” Andreei Esca a răbufnit și i-a oferit fanei răspunsul mult așteptat: “53”. Fata nu s-a lăsat intimidată și a pus punct discuției privind “comoara” pe care Mario Fresh o are între picioare. “-43”, a scris aceasta.

„Fiul adoptiv” al lui Alex Velea merge la sală, unde trage de fiare alături de iubitul Antoniei, dar și de „fratele vitreg”, Lino Golden, artist pe care Velea l-a luat sub aripa lui.

Mario Fresh a dezvăluit cum a cunoscut-o pe fiica Andreei Esca. “Avea un tricou alb pe ea când…”

Mario Fresh a dezvăluit cum a cunoscut-o pe fiica Andreei Esca, de care este îndrăgostit până peste cap. Acesta a povestit cum a decurs prima întâlnire cu Alexia și cum a cucerit-o.

Mario Fresh a dezvăluit cum a cunoscut-o pe fiica Andreei Esca, în urmă cu 10 luni
“Fac foarte bine, multă muzică şi cam atât. Stam foarte bine la acest capitol, cu dragostea. O iubesc foarte mult pe Alexia. Este superbă. La o lansare la o piesă de a lui Alex ne-am întâlnit. Era cu familia. Avea un tricou alb pe ea când ne-am întânit. Era cam timidă, nu prea vorbea. Bună, ce faci? Sunt Mario, i-am spus eu. Asta i-am zis.” a spus Mario Fresh într-o emisiune TV.

Fiica Andreei Esca se gândește la măritiș? A fost dată de gol de iubitul ei, Mario Fresh

Fiica prezentatoarei de televiziune Andreea Esca, Alexia, se pare că are gânduri mari cu iubitul ei, Mario Fresh. Acesta a dat-o de gol.

Fiica prezentatoarei de televiziune Andreea Esca, Alexia Eram, formează un cuplu cu un tânăr artist pe nume Mario Fresh.

Relația dintre Alexia Eram și Mario Fresh este una cât se poate de frumoasă, cei doi tineri înțelegându-se de minune.

Se pare că Alexia Eram are planuri mari cu Mario Fresh, planuri de a trece relația lor la un alt nivel. Tânăra a fost dată de gol chiar de iubitul ei.

Pe pagina sa de Instagram, mario Fresh a lăsat un indiciu care lasă să se înțeleagă acest lucru. Mario stă în fața unui laptop, având deschisă pagina unui magazin de bijuterii, iar în imagine se văd două mâini, una a unei femei, alta a unui bărbat Pe mâna femei se vede foarte clar un inel de logodnă.

Mario a comentat la imaginea respectivă că un băiat trebuie să fe foarte atent la indiciile pe care i le dă partenera sa de viață.

“Sunt stalker-ul nr. 1 al Alexiei de câteva zile ?. Vânez indiciile pe care mi le lasă pentru cadoul de Valentine’s Day. Trebuie să citim printre rânduri, băieți, vă spun din experiență ?”, a spus Mario Fresh

*mariof*

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top