Connect with us

HAHA: Trebuie sa ne protejam

De Citit

HAHA: Trebuie sa ne protejam

BENEFICIILE SEXULUI PROTEJAT
Sexul protejat te ajuta sa te bucuri mai mult de experienta, fara sa iti faci probleme ca te vei alege cu o infectie. Pentru ca daca ai o astfel de infectie in zona genitala, poti sa iti iei adio de la o activitate sexuala satisfacatoare. In plus, bolile cu transmitere sexuala au consecinte serioase asupra corpului tau.

Exista o imagine amuzanta care circula pe internet si care demonstreaza de ce este atat de important folosirea prezervativului!

PRECAUTIILE
Daca abia incepi sa cunosti pe cineva, este important sa iti iei cateva masuri de precautie pentru a fi mai sigura atunci cand faci sex. De aceea, sunt cativa factori pe care trebuie sa ii ai in vedere.
Este important sa stii daca partenerul tau se mai vede si cu altcineva. De asemenea, intreaba-l cate partenere a mai avut inainte si daca a suferit vreodata de o boala cu transmitere sexuala.
Un alt aspect al sexului protejat este evitarea unei sarcini nedorite. Ar trebui sa discuti cu partenerul tau ce fel de metode de contraceptie veti folosi inainte de a trece la fapte.

PROTECTIE PENTRU PENETRAREA VAGINALA
Penetrarea vaginala este cea mai frecventa forma de sex. Este important ca el sa isi puna prezervativul inaintea oricarui contact genital, mai ales in cazul in care tu nu iei pastile anticonceptionale.
Penisul erect adaposteste microbi, dar si sperma, suficient cat sa duca la o sarcina neprogramata sau la infectii. Si totul fara penetrare sau ejaculare.

PROTECTIE PENTRU PENETRAREA ANALA
In cazul penetrarii anale trebuie sa iti iei masuri speciale, incepand cu un prezervativ fara spermicid, dar lubrifiat. Pentru mai multa siguranta asigura-te ca prezervativul este lubrifiat cu o solutie pe baza de silicon.
Prezervativul pentru contact anal trebuie sa fie extra-lubrifiat si mult mai rezistent, pentru a nu se rupe.
Si nu uita sa il schimbi de fiecare data cand treci de la penetrarea anala la cea vaginala.

PRELUDIUL
Chiar si in timpul preludiului trebuie sa iti iei cateva masuri de precautie. Daca ai taieturi, leziuni ale pielii sau inflamatii acopera-le cu un plasture. De asemenea, ar fi bine sa va spalati pe maini dupa preludiul anal, inainte de a trece spre zona vaginala.

JUCARIILE SEXUALE
In cazul jucariilor sexuale trebuie sa fii la fel de atenta ca in cazul sexului normal. Dupa fiecare intrebuintare, jucariile trebuie curatate, mai ales daca nu esti singura care le foloseste.
Accesoriile sadomasochiste pentru preludiu, de genul biciurilor, lanturilor sau legaturilor este de preferat sa nu se imparta cu altcineva pentru ca uneori raman urme de sange sau fluide.

MASTURBAREA
Riscurile sunt minime in cazul auto-masturbarii, mai ales daca folosesti obiecte pe care nu le imparti cu altcineva si care sunt curatate cu regularitate. Totusi, in cazul masturbarii reciproce trebuie sa fii ceva mai atenta.

SIGURANTA INSEAMNA SEX DE CALITATE
Sanatatea ta sexuala depinde de masurile de siguranta pe care le iei in timp ce faci sex. Contactul sexual nu este unic, de aceea trebuie sa ii permiti corpului tau sa se bucure de el de fiecare data. Tocmai de aceea sexul protejat este atat de important si duce placerea si satisfactia catre un alt nivel.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading

More in De Citit

To Top