Connect with us

HALUCINANT: Iubitul ei o hrănește printr-o pâlnie pentru ca ea să devină CEA MAI GRASA persoana de pe Pamant!

De Citit

HALUCINANT: Iubitul ei o hrănește printr-o pâlnie pentru ca ea să devină CEA MAI GRASA persoana de pe Pamant!

Monica vine din Texas și suferă de obezitate morbidă, dar, spre deosebire de toțo ceilalți oameni cu aceeași problemă, ea nu vrea să slăbească, ci să se îngrașe și mai mult.

obeza-1

De ce? Vrea să obțină titlul de cea mai grasă femeie din lume!

Acum ea cântărește 320 de kilograme dar vrea să ajungă la 450, scopul este să nu se mai poată mișca. Sid, iubitul ei, o ajută să își pună bizarul plan în acțiune, el o hrănește printr-un tub care seamănă cu o pâlnie!

obeza-2

Un alt motiv pentru care Monica vrea să se îngrașe atât de mult este faptul că cei doi au o fantezie de ordin erotic în această direcție. Iată ce povestește Monica despre situația ei: ,,Este o fantezie pe care o avem și despre care vorbim des. Deja mă ajută Sid să mă dau jos de pe canapea sau din pat. Dacă mă întind după ce iau cina, el mă ajută să mă întorc într-o parte, căci stomacul meu e atât de plin încât nu pot să mă întorc singură. Asta ne ațâță pe amândoi”.

obeza-3

Lucrurile devin și mai ciudate de atât! Monica spune că vrea să devină și mamă, ,,Plănuim să avem copii. Nu este nimic care m-ar împiedica să-mi cresc copiii din dormitor”, declară femeia care mai precizează și că ar angaja o bonă care să aibă grijă de cei mici fiindcă ea ar fi imobilizată.

obeza-4

Se pare că ea a fost mereu supraponderală și urma să sufere o operație care ar fi ajutat-o să piardă în greutate, dar s-a răzgândit și acum este hotărâtă să își accepte formele. În acest scop consumă zilnic aproape 8.000 de calorii și speră ca în următorii cinci ani să se mai îngrașe cu încă 10 kilograme.

,,Mama nu mă înțelege deloc și îmi tot spune că vreau să mă sinucid. Îi înțeleg îngrijorările, dar este viața mea, pe mine să câștig în greutate mă face fericită”, spune ea.

obeza-5

Care este meniul zilnic al Monicăi?

– șase biscuiți
– șase cârnați cu o pâine
– un bol mare cu cereale
– două shake-uri pentru crescut în greutate,
– patru sandvișuri cu pui
– patru sandvisuri cu brânză și carne
– cartofi prăjiți
– 30 de chicken nuggets
– macaroane cu brânză
– taco bell
– peste 3 kilograme de înghețată

 

sursa

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top