Connect with us

I-a dat să bea până nu a mai putut și a așteptat să a doarmă… Ce face apoi cu ea, întrece orice imaginație! VIDEO

De Citit

I-a dat să bea până nu a mai putut și a așteptat să a doarmă… Ce face apoi cu ea, întrece orice imaginație! VIDEO

E un lucru cert faptul că foarte mulţi “bărbaţi” mizează pe slăbiciunile care pot exploda pe fondul consumului de alcool la o femeie şi o îmbată cu scopul de a ajunge să întreţină relaţii sexuale cu ea. Acest videoclip ilustrează ce ar trebui să facă un bărbat adevărat într-o situaţie în care o prietenă a băut în compania lui prea mult şi ajunge la imposibilitatea de a-şi exprima consimţământul faţă de acţiunile ei.

Cel mai celebru caz de acest gen de la noi este cazul Roxanei Babenco, care a fost făcută praf public de binevoitorii ei prieteni. Urmările? Zeci de articole în în mass-media, întregi materiale cu privire la ce a păţit fata, numeroase pagini de Facebook dedicate ei, tot felul de bancuri şi subiect principal de discuţie pentru mulţi adolescenţi.

Pentru cine nu este în temă, Roxana este elevă la un liceu de prestigiu din Constanţa, fiică de judecător, care după un bal al bobocilor a chemat şase băieţi la ea acasă, unde a consumat băuturi alcoolice şi a întreţinut relaţii intime cu cinci dintre aceştia. Unul dintre tineri a filmat întreaga scenă şi a dat numele tuturor persoanelor prezente. După ce videoclipurile au ajuns pe internet, fata a depus plângere la Poliţie pentru viol. De aici a început tot balamucul, presa a preluat videoclipurile şi povestea, iar toată lumea a început cu batjocura la adresa ei…

Vezi VIDEO mai sus!!!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in De Citit

To Top