Connect with us

Iată cum este pregătit porumbul fiert de pe litoralul romanesc ! Mai mănanci vreodată ?

De Citit

Iată cum este pregătit porumbul fiert de pe litoralul romanesc ! Mai mănanci vreodată ?

Porumbul vândut pe litoral a ajuns motiv de sancțiune. Inspectorii OPC Constanţa au găsit un „punct de lucru“ în zona Perla, din staţiunea Mamaia, în care era pregătit pentru vânzare.

Potrivit publicației locale ctnews.ro, porumbul depozitat într-o camera care probabil foloseşte şi că loc de dormit, era lăsat pe jos şi în cutii.

După curățare, porumbul era, cel puţin aşa susţin cei pe care inspectorii OPC i-au găsit la muncă, spălat într-o chiuvetă dintr-o toaletă insalubră.

Înregistrarea video realizată de echipa de control arată că marfă era pregătită pentru o autoservire din sudul stațiunii Mamaia.

Citeste si: WOW! Ea a fost scoasă din mormânt după trei ani și era… ÎN VIAȚĂ?! – VIDEO

Ritual macabru pe o insula din Indonezia. Ce se intampla  odata la fiecare 3 ani
Nici nu iti imaginezi ce fac membrii acestui trib de pe insula Sulawesi. Este unul dintre cele mai bizare obiceiuri din intreaga lume!

Festivalul Ma’nene, un ritual specific tribului Toraja din Indonezia, este unul dintre cele mai bizare obiceiuri funerare din lume.

Odata la 3 ani, membrii tribului Toraja de pe insula Sulawesi (Indonezia) isi deshumeaza mortii, spala cadavrele si le imbraca in haine noi, apoi si fac cu ei fotografii de familie, in cadrul festivalului Ma’nene.

Ritualul “Ceremoniei Curatarii Cadavrelor” este respectat de mai bine de un secol si multe familii economisesc ani de zile bani pentru a isi trata asa cum trebuie defunctii, pentru care au un adevarat cult.

In multe cazuri, inmormantarile au loc la luni bune dupa moartea efectiva, pentru ca familia sa stranga banii necesari unor funeralii fastuoase.

Cadavrele sunt mumificate, pentru a nu se deteriora, apoi odata la 3 ani, in luna august sunt dezgropate, plimbate prin comunitate si “reunite” cu familia. De asemenea, sicriele sunt schimbate constant, pentru a preveni degradarea trupurilor din ele.

Continue Reading

More in De Citit

To Top