Connect with us

Imaginea nesimtirii! Mama asta s-a fotografiat in halul asta in timp ce baietelul ei era in spatele ei..

De Citit

Imaginea nesimtirii! Mama asta s-a fotografiat in halul asta in timp ce baietelul ei era in spatele ei..

Unele femei nu merita sa devina mame.

Tanara din imagine, spre exemplu, este una dintre cele care nu ar trebui sa aiba copii daca e in stare sa faca asta in timp ce baietelul ei se afla in aceeasi incapere cu ea.

Femeia asta s-a pozat intr-o ipostaza porno fara sa tina cont ca in cadru apare si fiul ei, un baietel inocent si tare simpatic.

Uite 7 lecţii periculoase pe care le dăm copiilor

Fara sa vrem, ca parinti, le dam copiilor niste lectii foarte periculoase. Ei nu sunt foarte atenti la “morala” pe care le-o tinem, ci la cum ne comportam noi. Parintii sunt un model foarte important pentru copii, iar daca vrem ca cei mici sa fie “model”, noi la randul nostru trebuie sa ne comportam ca atare.

Iata 7 lectii periculoase pe care le dam copiilor, fara sa ne dam seama de asta.

1. Lipsa de respect pentru propriul corp

Iti abuzezi corpul? Mananci in exces sau dimpotriva nu mananci deloc? Bei mult alcool? Iti spui lucruri urate cand te uiti in oglinda? Copilul tau invata de la tine cat de mult sa-si valoreze corpul. Ce lectie vrei sa-i transmiti mai departe?

2. Petreci mai mult timp cu electronicele decat cu oamenii

Dormi cu telefonul sub perna? Trimiti mesaje in timp ce sotul/sotia iti povesteste ceva la masa de seara? Daca raspunsul este DA, atunci afla ca i-ai transmis copilului lectia unei relatii mai aproapiate cu ecranul telefonului/calculatorului decat cu familia.

3. Desertul este recompensa pentru cumintenie

“Daca o sa fii cuminte in X loc, la final vei primi Y”. Desi suna bine intentionat, acest tip de mita poate dezvolta, mai tarziu, niste obiceiuri alimentare nesanatoase. Iar obiceiurile dobandite din copilarie sunt foarte greu de schimbat la maturitate.

4. E in regula sa inseli daca nu esti prins

Situatie: “Ooops, chelnerul a uitat sa ne aduca nota. Hai sa mergem, repede!”. Probabil ca te-ai bucurat de o cina gratis, insa copilul invata ca este in regula sa inseli. Hotul neprins e negustor cinstit, nu? Dar daca mai tarziu copilul tau va copia la teste, va incalca legea, isi va insela partenerul de cuplu? Iti asumi o astfel de responsabilitate? Este indicat sa ii invatam pe cei mici care sunt consecintele unor astfel de fapte.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top