Connect with us

Imagini de senzatie cu Razboinica Mariana, in platou la TV. Ce s-a observat la mana fostei concurente de la Exatlon

De Citit

Imagini de senzatie cu Razboinica Mariana, in platou la TV. Ce s-a observat la mana fostei concurente de la Exatlon

Ce s-a observat la mana dreapta a fostei concurente de la Exatlon

Mariana, ultima concurenta eliminata de la Exatlon, din echipa Razboinicilor, s-a intors acasa.
Controversata concurenta, cea care luptase atat de tare sa castige, a venit, marti seara, in platou la WOWbiz. Fidela echipei sale, chiar si din Romania, Mariana a venit la emisiune imbracata in culoarea echipei sale, dar si cu bandala Razboinicilor la ea.

“Ma asteptam sa stau cat mai mult, aveam proiectele mele, chiar ma simt o Razboinica, chiar mi-am luat si bandana cu mine, la mana. Pentru mine Exatlon a aparut exact cand aveam nevoie. Chiar pot multumi emisiunii Exatlon, pot multumi Kanal D, ca am avut sansa asta, sa particip la acest concurs.
Pe canapea, in fata televizorului, se vede altfel, dar in momentul in care experimentezi si simti ce e acolo deja e total diferit.

Nu imi mai aducea aminte melodiile, mie care imi placea sa fac karaoke si sa cant. Ai parte de lipsa de vitaminizare, lipsa de somn , e foarte greu.

Unde doarme Mariana de cand a sosit in tara? Fosta Razboinica a povestit cu lacrimi in ochi traumele prin care a trecut

Mariana nu are o casa a ei si este mereu pe drumuri. Temporar, un prieten de-al ei a ajutat-o sa stea cazata la un camin sportiv.

“Aici stau, deja m-am instalat, aici e tubul meu din care beau, ca sa nu spun ca mi-am luat si farfuria din care mancam si am batut cu cuiul un T de la “Tatal nostru”. Ce pot sa zic…patul e comod. Ma uitam pe internet si citeam pe jos. In momentul in care dormi prea mult jos, te obisnuiesti asa.”, a povestit Mariana.

In spatele zambetului, Mariana ascunde o mare tristete. Odata cu sosirea in Romania, Mariana se confrunta cu realitatea cea mai dureroasa: faptul ca nu are o casa, in care sa locuiasca alaturi de baiatul ei, dar si lipsa mamei sale, care a murit anul trecut in octombrie.

“Ea s-a dus la ingeri si eu trebuie sa imi continui drumul. E vorba aia cu Dumnezeu inainte. Imi este foarte dor de ea. Dumnezeu iti da niste incercari. Eu plangeam foarte mult dupa mama si probabil ca Dumnezeu mi-a scos in cale aceasta emisiune, pentru mine a fost Exatlonul un pas de a-mi reveni.”, a spus ea.

Mariana a mai spus ca fiul ei in varsta de 18 ani nu locuieste cu ea, ci se afla la sotul ei, de care s-a separat. Mariana a facut aceasta decizie, astfel incat, baiatul ei sa nu sufere.

“Orice mama are o suferinta, asa cum a avut si mama mea, care a fost sortata sa ma dea la orfelinat, de catre sora ei Pentru ca erau 6 copii, i-au spus sa ma dea la casa de copii de la Barlad. Apoi, mama s-a angajat undeva pe la Videle, s-a recasatorit si a venit sa ma ia de la orfelinat. Aveam 9 ani.
Inainte sa vina mama, mai venise o doamna, i-a placut de mine si a vrut sa ma infieze. Eu am fugit de la ea, pentru ca incepus sa ma bata, am fugit la doamna directoare in brate si mi-a dat portocala si banana, ceea ce la acele vremuri era ceva.
Nu stiam cum arata mama, a venit mama, m-a luat, imi aduc aminte ca m-a dus la restaurant, iar apoi am venit acasa.”, a mai spus ea.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top