Connect with us

Imagini scandaloase cu eleve minore, filmate in timpul unei orgii! Ce detaliu socant a observat Mara Banica in fotografii

De Citit

Imagini scandaloase cu eleve minore, filmate in timpul unei orgii! Ce detaliu socant a observat Mara Banica in fotografii

Cateva eleve din Buzau au ajuns implicate intr-un scandal cu detalii rusinoase de proportii, dupa ce un apropiat le-ar fi santajat pe fete, pentru a obtine bani in schimbul serviciilor prestate de ele.

Cele doua fete au facut videochat din casa baiatului si, mai mult, un clip cu imagini explicite, in care apar cele doua fete, alaturi de baiatul in varsta de 20 de ani, a scapat pe internet.

Mara Banica si-a dat seama imediat de identitatea personajului care apare in clipul video, dupa ce tatuajul l-a dat de gol.

“El are un tatuaj personalizat. Mergem mai departe pe facebook-ul lui, in fotografii apare acelasi baiat cu acelasi tatuaj. Este fara indoiala acelasi tatuaj, asa ca vorbim de acest domn, Laurentiu. Si, mai mult decat atat, el a incasat bani, dupa ce imaginile au fost publicate. Fetele nu puteau primi bani pentru ca sunt minore. Cineva a primit bani pentru aceste prestatii.”, a spus Mara.

“Nu a fost nimic cu forta. Chiar as vrea sa fiu si eu si ea invitat in platou si sa fim pusi amandoi sub testul poligrafului. A fost ceva scurt, a fost o copilarie.”, a spus Laurentiu, despre acuzatiile care i-au fost aduse.

Te-ar putea interesa si: Specialiștii vorbesc! Vârsta dictează! Iată cât trebuie să dureze o partidă de amor în funcție de vârsta, dacă ești sănătos

Potrivit psihologilor, partida de amor nu este direct proporţională cu satisfacţia, iar durata acesteia depinde de cât de închegată este relaţie şi de specificul ei.

Există însă o durata standard a unei partide de amor obişnuite?

Atunci când auzi expresia „am făcut-o toată noaptea” nu înseamnă că toată noaptea au avut loc intrari-iesiri intensive, deoarece corpul uman chiar dacă ar putea rezistă, la un moment dat cedează oricât de lungă ar fi noaptea. Cercetătorul Eric Corty este de părere că o partida durează de la 3 la 13 minute, din momentul în care are loc penetrarea.

Un alt specialist, dr. Irwin Goldstein, editorul revistei americane Journal of Intime Medicine, spune că o partida obişnuită durează 7,3 minute, după un studiu făcut pe 1500 de cupluri.

Psihologul Marianne Brandon susţine că există multe mituri legate despre viaţă din dormitor şi că oamenii nu trebuie să îşi facă griji în legătură cu durata optimă a actului intim, aceştia ar trebui să urmeze strict plăcerea şi chimia dintre cei doi.

Concluzia, deşi există un timp mediu în care se petrece actul amoros, trebuie să ţii cont de plăcerea pe care o simţi în momentul în care eşti alături de partenerul tău drag. Nu durata contează, ci senzaţiile trăite şi armonia de cuplu în pat.

Cat dureaza, in medie, o partida?

Am vrut să aflăm cu exactitate care este durata medie a unei partide și am descoperit că doctorul Brendan Zietsch, psiholog la Universitatea Queensland, a făcut un studiu în acest sens pe 500 de cupluri, din toate colțurile lumii.

Rezultatele acestui studiu au arătat că durata unei partide se încadrează, în general, între 33 de secunde și 44 de minute. Cu toate acestea, durata medie a unei partide este de 5,4 minute.

Vârsta dictează durata partidei

Mergând mai departe de descoperirea doctorului Zietsch, vârsta bărbatului joacă un rol important în partidele de amor, deoarece este factorul principal care influențează durata actului intim.

Conform specialiștilor, iată care este media duratei unei partide, calculată la vârsta bărbaților caucazieni, având ca țară de origine România:

Așadar, data viitoare când auzi povești despre partide care au durat o noapte întreagă, cel mai probabil spuse de bărbați, amintește-le că acest lucru este practic imposibil.

Da, se poate să o faci de la apus și până la răsărit, dar asta presupune mai multe partide consecutive, cu eventuale pauze, și – desigur – preludiu, jocuri erotice și postludiu…

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top