Connect with us

Imaginile inofensive si amuzante care se joaca cu mintea ta. Nu te gandi la prostii!

De Citit

Imaginile inofensive si amuzante care se joaca cu mintea ta. Nu te gandi la prostii!

In fiecare zi vedem zeci de poze si citim poate sute de randuri si pentru a procesa o cantitatea atat de mare de informatie trebuie sa gandim foarte rapid.

Atunci cand vedem pentru prima oara o fotografie, mintea noastra incearca sa proceseze rapid informatia si sa ne spuna ce reprezinta insa de multe ori tinde sa greseasca trimitandu-ne informatii eronate in prima faza.

In galeria foto de mai jos o sa vedeti doar poze de genul care o sa va faca sa credeti ca aveti o minte cu adevarat murdara. Dar cine nu o are?

Te-ar putea interesa si: Top 20 de replici amuzante în autobuz. „Degeaba vă închinaţi la fiecare staţie. Când e să vină controlul toţi sfinţii fug“

Cele mai amuzante replici schimbate de călători în mijloacele de transport din comun din Bucureşti sunt adunate, de mai bine de un an, pe o pagină de Facebook intitulată ”Auzite în RATB”.

Iniţiatorii paginii colecţionează ”poveşti şi dialoguri profunde” din mijloacele de transport. ”Se spune că RATB-ul a auzit mai multe poveşti amuzante decât o sală de stand-up comedy. Când circuli cu RATB-ul, destinaţia parcă nici nu mai contează. Iar când unii participanţi la trafic oferă câte un spectacol gratis, parcă nici nu-ţi mai vine să cobori”, scriu iniţiatorii.

Vă prezentam o selecţie cu cele mai amuzante replici relatate de călători pe pagina ”Auzite în RATB”.

1. Bă, femeie, data viitoare să iei dricul până la cimitir, dacă nu suporţi aglomeraţia.

2. Un călător şoptind către un altul: – Auzi, ştii cumva dacă sunt controlori în autobuz? – Da, răspunde o doamnă de alături. Călătorul pleacă, iar cel de-al doilea o întreabă pe aceasta: – Dumneavoastră sunteţi, aşa-i? – Da, răspunde doamna zâmbind!

3. – Cobori? – Nu, urc. La ceruri (semnul crucii). Aşa să ne ajute Dumnezeu.

4. – Doamnă, de ce aţi deschis geamul? Că îmi plouă în cap. – Păi, dacă aveţi capul gol!

5. RATB-ul full. Urcă un tip, mort de beat. Se închid uşile, iar insul strigă la şofer: – Şefule, cred că mi-ai prins mâna! – Păi, crezi sau chiar ţi-am prins-o? – Mi-ai prins-o, şefu! (se deschid uşile, acesta îşi recuperează mâna). Gata, şefule! Oricum nu simt nimic, că-s pe morfină, dar data viitoare, mai cu atenţie!

6. – Nu vă mai uitaţi, doamnă, aşa mult la mine, am nevastă acasă. – Nu mă uit, domnule, la tine. Mă uit în gol, că am şi eu bărbat acasă.

7. Călător coborând dintr-un 62 plin: – Zici că am mers cu Titanicul, să moară viaţa mea!

8. – Hai, copilu, coboară azi! – Stai, bre, că nu e moartea în spatele tău!

9. Doi liceeni grăbiţi discutau dacă ajung la ore: – Am încredere în şofer că ajungem în 15 minute! – Şi eu am crezut odată…

10. – Degeaba vă închinaţi, doamnă, la fiecare staţie. Când e să vină controlul toţi sfinţii fug!

11. – Am timp să fac un copil în tramaviul ăsta şi să îl şi botez până ajung la muncă.

12. – Închide geamul că e frig afară! – Poftim, l-am închis! Acum e cald afară?

13. – Ce aţi făcut azi la şcoală, întreabă bunica? – Mate, română etc, enumără băiatul de vreo 8-9 ani, cu ochii pe gheam. – Multe! Exclamă bunica! – Da, viaţa-i o povară!

14. – Cred că am greşit autobuzul… – Nu e 104 ăsta? – Băi, nu cred! Ăsta are aer condiţionat.

15. – Auzi, tinere, nu ai vrea să te ridici de pe scaun? – Ba da, dar mi-e frică că îmi luaţi locul!

16. Controlorul către un bărbat: – Mă trataţi cu spatele? – Am vrut să nu ne certăm!

17. – Un act de identitate! – Nu am! – În cazul ăsta, coborâţi la prima să vă legitimaţi! – Nu vreau! – Domnule, legitimaţi-vă sau cem Jandarmeria la următoarea! – Da, sună-i să te ia de aici că deja mă enervezi!

18. – Abonamentul la control, vă rog! – L-am uitat acasă, îmi cer scuze! – Atunci trebuie să coborâm să vă legitimăm! – Nu, trebuie să ajung la examen. Dacă îl pic o să ajung ca dumneavoastră!

19. Nu vă supăraţi, puteţi lăsa mâna jos? – Vă încurcă? – Da! – La ce, doamnă? – La respirat!

20. Doi liceeni în RATB: – Ţine-te, bro, că ăsta visează să ajungă pilot Nascar.

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top