Connect with us

Imaginile XX cu Delia şi un fotbalist celebru în timp ce fac amor!!! Paparazzii n-au avut milă şi au publicat tot!!! Soţul Deliei o să facă infarct când o să vadă imaginile astea!!! Atenţie +18!!!

De Citit

Imaginile XX cu Delia şi un fotbalist celebru în timp ce fac amor!!! Paparazzii n-au avut milă şi au publicat tot!!! Soţul Deliei o să facă infarct când o să vadă imaginile astea!!! Atenţie +18!!!

Revistele si tabloidele din Romania s-au bucurat acum cinci ani de cel mai tare “s€x tape” de la noi din tara, in care protagonisti au fost Delia Matache si Edi Iordanescu, fiul selectionerului Anghel Iordanescu.

S-a intamplat in 2010, cand revista Spy a publicat imagini deochiate cu cei doi.

Scena dintre cei doi iubiti s-a consumat insa in 2005 si a ajuns (foarte curios cum) pe mana revistei tabloide dupa cinci ani! Avand scene de amor si nuditate excesiva, filmul nu poate fi publicat in totalitate, insa, publicam dialogul fabulos dintre Delia si Edi:

Edi: Hai, domnisoara, povesteste-ne cum m-ai mintit tu pentru prima oara… cand am aflat eu… ca cred… ca m-ai mintit si alte dati.
Delia: Nu am mintit ca am vrut, ci am zis ca m-ai cautat si mi-ai zis sa jur si am jurat si am zis ca nu jur si ai tot zis: jura, jura, jura… si am jurat.
E: Si de ce ai jurat fals?
D: Pai, nu am jurat din suflet, am jurat asa, pe dinafara.
E: Si ce ai jurat? Ia spune-mi!
D: Am jurat ca… Mmmm, vezi nici nu am jurat asa cu mare atentie ca am si uitat ce am zis.

D: Pai, camera nu e OK.
E: Stai dreapta, te rog frumos, asa… si lasa tatele acuma… nu le scoti in evidenta si ma aburesti. Hai zi-mi… Cum te simti ca minti pe cineva care e corect?
E: Nu te mustra constiinta?
D: Ba ma mustra.
E: Da?
D: Da.

E: Iti place sa te mint si eu?
D: Nu
E: Sa fiu fals?
D: Nu.
E: Sa jur fals? Bine, o sa simti pe pielea ta.
D: Nu vreau sa simt pe pielea mea. Nu vreau sa ma minti.
E: Si cu cine ma inseli?
D: Cu nimeni (ofteaza). Macar, daca tot imi zici asta tot timpul, macar daca faceam si eu ceva, dar nu te insel cu nimeni si nici n-o sa te insel. Vorbesc serios. Ma mai filmezi acuma?”

Recent, Delia s-a trezit în casă cu un fan înfocat. Artista a rămas mască

Delia s-a trezit în casă cu un fan înfocat. Mai exact, un alt bărbat era așteptat de artistă în locuința ei, iar confuzia creată a stârnit amuzamentul celor din jur.

Abia după câteva minute şi-au dat seama că persoana respectivă nu este cea pe care o aşteptau, ci este un fan de-ai Deliei, potrivit Antena Stars.

“Unul care a nimerit în casă. A fost introdus în casă, l-a intrebat ce vrea sa bea, cafea, ceva. Era într-un miting se dicuta despre investitie, ceva si a venit un baiat care ma cauta pe mine, un fan. Nu ştiu cum a aflat. Era pentru prima oara cand a venit, a gasit si apartamentul. A fost invitat în casa pentru că venise la o ora cand trebuia să vină alt băiat, s-a facut o confuzie.

Bună, numele meu este, asa, ok, pofteşte în casă. Ce bei, l-am aşezat la masă cu toata lumea, îţi dai seama copilul avea vreo 20 de ani si îl întreabă: ce părere ai despre ce se discută aici? Păi eu nu ştiu. Şi la un moment dat apare individul care trebuia să vina şi se trezesc cu o persoană în plus şi hello! Tu cine eşti şi ce cauţi aici? Eu am venit să o văd pe Delia. Este acasă Delia? Eram în dressing, eram jos şi auzeam râsate.

Tu îţi dai seama ce a povestit copilul ăla? El se uita prin casă, a fost aşezat la masa i s-a dat o apă, o cafea si în timp ce se discuta făcea: Wow ce casa! Bă! Tu ai facut poză cu el? Păi nu, ca nu am apărut. Eu ştiu povestea la 10 minute după. Deci o familia primitoare. (…) A fost funny”, a povestit Delia.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top