Connect with us

În 2006, Luana era una dintre cele mai apreciate vedete din România. La scurt timp după ce a fost făcută această poză, Cabral a divorțat de ea și s-a însurat cu Andreea Pătrașcu! Iar transformarea e mare, acum! Cum a ajuns să arate Luana

De Citit

În 2006, Luana era una dintre cele mai apreciate vedete din România. La scurt timp după ce a fost făcută această poză, Cabral a divorțat de ea și s-a însurat cu Andreea Pătrașcu! Iar transformarea e mare, acum! Cum a ajuns să arate Luana

Luana Ibacka demonstrează din imaginile postate de ea pe contul său de Facebook că l-a uitat complet pe fostul soţ Cabral. Luana se iubeşte cu un profesor de tango în vârstă de 37 de ani, Dragoş Samoil.

Imaginile publicate de Luana pe Facebook arată cât sunt de fericiţi cei doi împreună, relaţia părând să fie cât se poate de stabilă.

A fost căsătorită cu Cabral şi are o fetiţă cu acesta

Luana şi Cabral au fost împreună timp de 5 ani, cei doi divorţând în 2006. Cabral şi-a refăcut şi el viaţa după despărţirea de Luana, fiind căsătorit cu Andreea Pătraşcu. Luana şi Cabral au împreună o fetiţă, Inoke, în vârstă de 15 ani.

Luana Ibacka, la 50 de ani arată ca la 30. Care este terapia inedită la care apelează

Fosta soţie a lui Cabral a dezvăluit care este secretul ei: o tehnică inovativă numită terapie cu oglindă. Invitată la tv, aceasta a vorbit despre particularităţile acestei metode inedite.

„Sunt fel de fel de exerciţii şi tehnici. Cu oglinda, sunt mai multe tipuri de exerciţii. Exerciţiile cu oglindă te pun faţă în faţă cu tine. Dacă iei doar o oglindă să te uiţi, ca să te vezi tu pe tine,” a precizat Luana Ibacka.

În emisiune, Luana Ibacka a făcut şi o demonstraţie în direct, cu ajutorul unei asistente.

„Dacă ai fi venit la o sesiune de asta cu coaching, ai fi ajuns la momentul cu oglinda după ce ai fi fost foarte relaxată. Când gândurile s-au dus deja ca norii şi nu mai ai niciun gând, nicio ambiţie. Te gândeşti acum, când ai fost tu cel mai frumoasă şi când te-ai iubit cel mai mult,” a explicat vedeta.

Cât despre viaţa persoană, vedeta a recunoscut că nu are o constantă pe plan romantic.

„Acum am mai mulţi parteneri. Perioada asta de solitudine din viaţa unei femei, sunt perioade în care te poţi dezvolta foarte mult. Când eşti în relaţie n-ai cum, că te solicită relaţia respectivă. Fiind în perioada de solitudine, nu am un partener constant. Nici nu-l aştept, nici nu-l caut. Da, admiratori am. Niciodată n-am avut probleme cu admiratorii,” a declarat Luana Ibacka.

Luana Ibacka a dezvăluit motivul divorţului de Cabral

„Între noi doi era o diferenţă de vârstă de 10 ani. Am eu o preferinţă să fie bărbaţii mai tineri. L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat şi am rămas împreună. În 2002 am rămas gravidă şi ne-am căsătorit când eram însărcinată. Aveam 36 de ani atunci. Ne-am iubit, dar la un moment dat, ne-am dat seama că ne dorim altceva, n-are nici legătură cu vârsta. S-a deschis o altă lume pentru el, a trecut dintr-o zonă în care era o persoană îngrădită într-alta în care zbura. Eu, iubindu-l, l-am lăsat să plece.

Am suferit, am plâns şi au existat şi gelozii. Mie îmi place mult de actuala soţie a lui Cabral, de Andreea. Este pentru el. M-a deranjat că am fost etichetată ca fostă soţie a lui Cabral”, a spus Luana Ibacka.

*cabrali*

Continue Reading

More in De Citit

To Top