Connect with us

În noaptea nunţii era VIRGINĂ. Când a dorit să facă dragoste, SOŢUL tinerei a avut un ŞOC

De Citit

În noaptea nunţii era VIRGINĂ. Când a dorit să facă dragoste, SOŢUL tinerei a avut un ŞOC

Samira a vrut sa respecte traditia musulmana si s-a casatorit virgina la 24 de ani. In noaptea nuntii a avut parte de un soc.

Samira s-a maritat din dragoste cu un barbat din aceeasi cultura musulmana. Tanara si-a pastrat virginitatea pana la casatorie. In momentul in care ea si sotul sau au incercat sa isi consume noaptea nuntii au avut parte de un soc.

Femeia nu putea fi penetrata. In momentul in care barbatul se apropia de ea, muschii vaginali se contractau atat de puternic incat actul in sine nu putea avea loc. Samira a mers la medici. I-au pus diagnosticul de vaginism. Pentru a se trata de boala, tanara a fost nevoita sa faca tratament timp de cateva luni.

Vaginism este termenul medical ce descrie existenta unui spasm involuntar al muschilor din jurul vaginului, al muschiului ridicator anal sau al muschiului pubococcigian.

Contractia este reflexa, si prin inchiderea vaginului face imposibila sau foarte dureroasa orice tip de penetrare (introducerea tampoanelor sau tuseul vaginal din cadrul examinarii ginecologice).

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top