Connect with us

În pat făcea asta noapte de noapte timp de 5 ore fără oprire, iubitul ei a prins-o și a părăsit-o fără să se gândească de două ori: ,,Așa ceva nu e normal” Fata recunoaște că e obsedată, uite ce face și nu se poate abține

De Citit

În pat făcea asta noapte de noapte timp de 5 ore fără oprire, iubitul ei a prins-o și a părăsit-o fără să se gândească de două ori: ,,Așa ceva nu e normal” Fata recunoaște că e obsedată, uite ce face și nu se poate abține

Charlotte Michaels are 23 de ani și are o mare problemă care îi afectează viața amoroasă.

Fata a povestit jurnaliștilor de la The Sun că toți bărbații care aud de obsesia ei fug mâncând pământul, dar ea precizează că nu i se pare atât de ciudat.

Iată cum își descrie chiar ea ,,problema”: ,,Am încercat să ies la întâlniri dar după câteva săptămâni ei înțeleg că faptul că îmi fac non-stop selfie-uri nu e doar o fază și nu se va opri niciodată.

Pentru mine selfie-urile sunt pe primul loc, iar dacă acești bărbați nu sunt în stare să facă față situației, e problema lor – nu e loc în viața mea și pentru o relație și pentru selfie-uri”, a spus ea conform Cosmopolitan.

Din păcate (sau din fericire?) e adevărat, Charlotte are o singură pasiune și obsesie în această viață: selfie-urile. Ea mărturisește că dependența ei de a se fotografia singură e atât de reală încât ,,suferă” de adevărate crize dacă nu adună multe like-uri la poze cu chipul ei în 15 minute: ,,Simțul de ușurare pe care îl simt când like-urile încep să curgă e incredibil. Îmi place ca oamenii să îmi spună că sunt frumoasă”.

În plus, ea mai spune că gândul de a-și pierde telefonul în care are toate autoportretele ei prețioase, o îngrozește: ,,Sunt într-o constantă stare de panică referitor la pierderea telefonului. L-am pierdut o dată când am împlinit 21 de ani, dar a fost una dintre cele mai urâte zile ale mele. Îmi făcusem 64 de selfie-uri în opt ore și am plâns ore în șir știind că nu le voi recupera niciodată”.

Charlotte recunoaște că nu a mers la niciun medic pentru compulsia ei, dar crede că va consulta un psiholog în viitor.

Iată câteva din capodoperele ei:

Sotul a recunoscut ca a inselat-o cu sora ei. Raspunsul sotiei nu intarzie sa apara…

Soțul a recunoscut că a înșelat-o cu sora ei, dar răspunsul soției e cea mai tare chestie pe care o vei citi! Bine i-a zis:

Chiar dacă despărțirile sunt dureroase, divorțul este infinit mai rău și mai dificil. De fapt, divorțurile se lasă adesea cu certuri urâte și cuvinte grele.

Povestea prezentată în acest articol este un exemplu despre cât de neplăcut poate fi un divorț. Pare de necrezut, dar acest bărbat și-a părăsit soția pentru sora ei! El a anunțat-o printr-o scrisoare, iar răspunsul ei a fost uluitor! Citește scrisorile celor doi mai jos!

„Dragă soție,

Îți scriu această scrisoare pentru a-ți spune că te părăsesc pentru totdeauna. Am fost bun cu tine timp de 7 ani și nu am nimic de demonstrat în privința asta. Ultimele 2 săptămâni au fost un Iad… Șeful tău a sunat să-mi spună că ai renunțat la slujba ta, iar asta a fost ultima picătură. Săptămâna trecută ai venit acasă și nu ai observat că aveam o nouă tunsoare, ți-am gătit mâncarea preferată și chiar am purtat o pereche nouă de boxeri.

Ai mâncat în 2 minute și te-ai dus imediat la somn, după ce te-ai uitat la telenovelele tale. Nu mi-ai spus că mă iubești. Nu ai vrut sex sau orice altceva care să ne conecteze ca soț și soție. Ori mă înșeli, ori nu mă mai iubești. Oricare ar fi cazul, eu am plecat.

Fostul tău soț

PS. Nu încerca să mă găsești. Sora ta și cu mine mergem în Virginia de Vest! Să ai o viață frumoasă.”

Dar soțul nici măcar nu știa că soția a avut o surpriză pentru el. Scrisoarea pe care ea i-a trimis-o apoi te va lăsa cu gura căscată!

Citește-o mai jos!

„Dragul meu fost soț,

Nimic nu mi-a făcut ziua mai bună ca scrisoarea ta. E adevărat că am fost căsătoriți timp de 7 ani, deși numai un soț bun nu ai fost în tot acest timp. Mă uit atât de mult la telenovelele mele pentru că mă salvează de văicărelile tale și gripa constantă nu funcționează.

Am remarcat că ți-ai tuns părul diferit săptămâna trecută, dar primul lucru care mi-a trecut prin cap a fost: Arăți ca o fată! De când mama m-a crescut, mi-a spus că e mai bine să nu comentez decât să spun ceva urât. Iar când mi-ai gătit mâncarea preferată, probabil m-ai confundat cu sora mea, pentru că am încetat să mai mănânc carne de porc acum 7 ani.

Despre acei boxeri noi, mi-a atras atenția eticheta de 49,99 de dolari care era încă pe ei, și m-am rugat să fie doar o coincidență faptul că sora mea tocmai a împrumutat 50 de dolari de la mine în dimineața aceea. După toate acestea, te-am iubit și am crezut că ne-am putea descurca.

Așa că, atunci când am câștigat la lotto 10 milioane de dolari, am renunțat la slujba mea și am cumpărat 2 bilete spre Jamaica, dar când am ajuns acasă, erai deja plecat… Totul se întâmplă cu un motiv, cred. Sper că ai viața pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. Avocatul meu spune că scrisoarea pe care mi-ai lăsat-o nu-ți va aduce nici un ban de la mine. Așa că ai grijă.

Semnat
Fosta ta soție, bogată ca naiba și liberă!

PS. Nu știu dacă ți-am spus asta, dar sora mea Carla s-a născut Carl. Sper că nu e o problemă.”

Se pare că această femeie a pregătit cea mai tare răzbunare pentru soțul ei infidel, nu-i așa?

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x