Connect with us

ÎN ŞOC după ce a pățit ASTA, la duş! „A ieşit din tavan, venea spre mine”

De Citit

ÎN ŞOC după ce a pățit ASTA, la duş! „A ieşit din tavan, venea spre mine”

Fauna Australiei este cu adevărat unică: aproximativ 83% dintre mamifere, 89% dintre reptile, 90% dintre peşti şi insecte şi 93% dintre amfibieni sunt endemice acestui continent. Specialiştii au în vedere mai multe caracteristici specifice: în primul rând, izolarea continentului, stabilitatea să tectonica, precum şi caracteristicile unice ale climatului. De aceea, aici ai șansa să dai peste tot felul de vietăți și insecte la tot pasul, însă ceea ce i s-a întâmplat unei femei întrece orice imaginatie.

În timp ce făcea duș, această femeie din Australia a fost deranjată de o serie de anumite zgomote ciudate. Inițial nu a crezut că e ceva periculos și nu le-a dat importanță, însă în momentul în care a observat că ele se repetă și se aud din ce în ce mai aproape de ea, a încremenit.

 

Știu că poate părea imposibil, însă din tavanul băii cobora un șarpe imens, prin aplica suspendată, pe lângă cablurile de curent. Îngrozită, femeia a ieșit imediat din duș si a sunat la 911 pentru ajutoare.

 

A luat telefonul și a reușit să surprindă această imagine cu șarpele coborând din tavan, iar această întâmplare probabil că nu o va uita prea curând.

media_141225875179150600

Ecosistemul australian a fost complet bulversat în momentul în care a început colonizarea continentului. Speciile străine au avut un efect devastator asupra echilibrului ecologic. Introducerea de animale precum iepuri, vite sau cai a determinat apariţia unui dezechilibru, întrucât acestea au intrat în competiţie cu cele native, făcând ca populaţiile acestora să atingă valori critice și anumite specii de șerpi să ajungă chiar și in casele oamenilor.

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top