Connect with us

Înainte de a se angaja la „Cronica Cârcotașilor”, ‘bebelușa’ Oana a dansat la bară. Imaginile surprinse în acel moment au fost făcute publice.

De Citit

Înainte de a se angaja la „Cronica Cârcotașilor”, ‘bebelușa’ Oana a dansat la bară. Imaginile surprinse în acel moment au fost făcute publice.

Nu-ti poti lua ochii de la ele!

Oana Ioniţă a devenit celebră datorită prezenţei sale în emisiunea „Cronica Cîrcotaşilor”. Numerele de dans ale blondei erau aşteptate chiar mai mult decît glumele lui Huidu şi Găinuşă.

În cazul Oanei, nu este vorba doar de talent. Şi-a dedicat toată viaţa dansului, ba chiar a studiat această artă de la o vîrstă fragedă. A fost înscrisă de mama ei la balet încă de la 4 ani, pentru ca mai apoi să termine UNATC, secţia Coregrafie-Pedagocie. Bebeluşa este profesoară de dans cu acte în regulă şi, înainte de Prima, a mai lucrat şi la Tele 7 ABC.

Puţină lume ştie că, înainte de a deveni atît de cunoscută, Oana a lucrat inclusiv în străinătate pentru a putea obţine nişte venituri suplimentare. Pe timpul verii, Bebeluşa îi încînta cu dansurile ei pe turiştii din Ibiza, la clubul Amnesia.

Printre oamenii care au admirat-o în Spania au fost actori, sportivi şi cîntăreţi celebri: brazilianul Ronaldo, Puff Daddy, Leo DiCaprio si James Blunt sînt doar cîteva exemple.

Te-ar putea interesa si: Alex Velea s-a îmbrăcat bine, iubita lui s-a dezbrăcat de tot în seara asta! Antonia, GOALĂ la Gala Elle Style Awards 2017. :O Ireal, nu? Uite imaginile cu artista…

Antonia, goală la Gala Elle Style Awards 2017. A venit cu o mantie neagră pe umeri

Antonia, goală la Gala Elle Style Awards 2017. Artista a purtat doar o mantie neagră pe umeri, la cel mai spectaculos eveniment al anului, organizat în această seară la Palatul Parlamentului.

Antonia și Alex Velea se află printre invitați la Gala Elle Style Awards . Cei doi au demonstrat încă odată că au stil. Ținutele lor au fost cu adevărat spectaculoase, iar iubita cântărețului a avut cea mai îndrăzneață apariție de până acum.

Antonia și Alex Velea au atras toate privirile

Pentru că e o ediție aniversară, revista Elle, cea mai citită revistă glossy din România, a pregătit un show de zile mari, la care cele mai populare vedete vor fi premiate pe baza voturilor primite de la cititori. Practic, la 20 de ani de existență, Elle a pus la cale un eveniment ”sexy, stilish, spirited”, cu un dress code spectaculos, în cadrul căruia vor fi premiate personajele reprezentative din mai multe categorii.

Best designer, best young designer, best hairstyist, best make-up artist, best photografer, best model, best personal-style, best romanian brand, best fashion blogger și, desigur, best pop artist.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top