Connect with us

Inca o inventie romaneasca de rasunet mondial: bancile cu gard.

De Citit

Inca o inventie romaneasca de rasunet mondial: bancile cu gard.

“Domnule primar din Timisoara, mai Robule, ca esti ca si nepotul meu, sunt doamna Nu-Mi Amintesc Numele si am casa pe langa Bata Lămâița, pe care o tot amenajeaza Primaria Timisoara din 2014.

Stiu ca termenul de finalizare era in 2015, dar nu a fost sa fie!

In fine, eu nu mai am rabdare sa astept, la 86 de ani e cam greu, si am mers in parculet zilele astea cu stranepoata mea.
Si, cand am ajuns la banci, am vazut minunea:

banci-lamiita1

Exceptionala lucrare, dom’ Primar! Mai, Robu lui Dumnezeu… Imi tremurau si mie picioarele si voiam sa ma asez. Am incercat jumatate de ora sa găsesc cum se ajunge la bănci. Nu e chip!

Am incercat să ma cațăr pe busteni, dar am rămas infiptă in gard numătate de oră. Noroc că a trecut pe acolo un student si m-a dat jos. (sau ghinion, că incepuse să-mi placă!) Fractură la sold, dar se rezolvă cu proteză.

Apoi, am incercat să pun fundul pe un bustean si sa ma las pe spate. Am cazut cu capul in noroi, dar macar am trecut dincolo de gard!!

Dar o uitasem pe stranepoata mea de 2 ani, asa ca m-am mai pus o dată cu fundu’ in busteni si m-am aruncat inapoi ca un kamikaze. Am ramas atarnata.

Usoare lovituri la cap. O să fac maxim 2-3 săptamani de spitalizare. Asa…

Acum stau cu capul in jos si picioarele pe gard, uitandu-ma cu jind la băncuta aia. Asta e viata!

Scriu acest biletel, poate trece vreun tanar amabil să il ia si să vi-l dea.
Oricum, vă multumesc pentru aceasta idee genială de a face băncutele imprejmuite. Dacă nu aveau gard eu nu mai lucram deloc la conditia fizică si mă invătam puturoasă.

Ca să nu mai zic de nepoata mea, care ar fi dormit in bratele mele pe bancă, nu ca acum, in noroi. Păi, cum se mai invata ea cu greutătile vietii? Ai?

Astept să inventati si leagănele cu gard de sarmă ghimpată de jur imprejur, ca să se uite copiii cu jind. Să invete si ei odată si odată că in viată nu poti avea tot ce vrei!

Si toboganele cu gard electric ar fi o idee buna! Dar nu vă mai zic, că probabil stiti si dumneavoastră si mai aveti si alte idei la fel de tampite.

AZI IN TIMISOARA, MAINE IN TOATA TARA!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

sursa: cronicipebune.ro

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x