Connect with us

INCREDIBIL! Introdu un catel de USTUROI in aceasta parte a corpului in timpul noptii si a doua zi vei vedea rezultate fantastice! TREBUIE neaparat sa incerci

De Citit

INCREDIBIL! Introdu un catel de USTUROI in aceasta parte a corpului in timpul noptii si a doua zi vei vedea rezultate fantastice! TREBUIE neaparat sa incerci

Un catel de usturoi proaspat poate vindeca cu usurinta o infectie produsa de o ciuperca. Trucul consta in a face acest lucru de la debutul infectiei. Astfel, infectiile vaginale la femei pot fi tratate cu usurinta daca se intervine din timp, inainte de aparitia secretiilor. Astfel, din momentul in care simtiti o usoara mancarime in zona intima, pentru a scapa de aceste neplaceri, tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti un catel de usturoi in vagin, seara inainte de culcare.

Dacă eşti adepta tratamentelor naturale, iar ideea de a-ţi introduce un căţel de usturoi în vagin nu te sperie, iată ce ar trebui să ştii:

1. Înainte de a fi introdus în vagin, căţelul de usturoi trebuie curăţat şi învelit în tifon.

2. Căţelul se introduce în vagin lăsându-se o codiţă la un capăt, ca să poată fi scos afară după 3 – 5 ore şi înlocuit cu altul.

3. Procedeul trebuie repetat de câteva ori pe zi, timp de 3 – 5 zile.

4. Nu lăsa NICIODATĂ căţelul de usturoi în vagin mai mult de 5 ore. În caz contrar te poţi alege cu o infecţie foarte neplăcută!

5. Mare atenţie să nu crestezi usturoiul atunci când îl cureţi. Substanţele uleioase şi iritante care ies din usturoiul tăiat pot afecta mucoasa vaginală, provocând senzaţii de arsură.

Şi usturoiul din alimentaţie poate contribui la tratarea micozelor vaginale. Substanţa sa activă, alicina, se comportă precum un antibacterian puternic, astfel încât un căţel de usturoi pe zi ar trebui să te ajute. De asemenea, suplimentele alimentare cu usturoi sunt destul de utile, cu condiţia să conţină cel puţin 10 mg de alicină.

Dacă nu suporţi mirosul de usturoi cu care rămâi după ce l-ai consumat, bea un pahar de lapte.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top